Bjarne Brøndbo klar for mer Norske Talenter: – Det blir nok flere tårer

I forrige sesong måtte D.D.E.-vokalisten ty til lommetørklet ved flere anledninger. I dag er det klart at han nok en gang får plass bak dommerbordet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når Norske Talenter går i gang med innspillingen av en ny sesong etter sommeren, blir dommerkvartetten fra forrige sesong sittene.

Sanger og skuespiller Mia Gundersen (54), komiker og skuespiller Linn Skåber (46), danser Suleman Malik (25) og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo (51) er nok en gang klare for å avgjøre hvilke deltakere som går videre – og hvilke som ryker ut av talentkonkurransen.

Sistnevnte forteller til TV 2 at fjorårets jobb definitivt fristet til gjentakelse.

– Kort oppsummert var fjoråret en kjempeopptur! Norske Talenter er talentutfoldelse i veldig, veldig vid forstand, så det er alt fra motorsag til poledance, liksom! Det er ikke alt jeg kjenner likt godt, men jeg tror at jeg klarer å se artisten i enhver uttrykksform, og det er det det handler om. Underholdning er alt folk kan bli begestret for. Det må ikke være en sanger eller en trapesartist, vi så jo for eksempel Magne som var 83 år gammel, som leste dikt og kom til finalen i forrige sesong, sier han.

Vil du opptre foran dommerne med ditt talent? Meld deg på neste sesong av Norske Talenter her!

Måtte ty til tårene da Sigrid (12) sang – se klippet fra forrige sesong øverst i artikkelen!

Forventer flere tårer i neste sesong

Blant øyeblikkene mange kanskje husker fra forrige sesong, var stundene der Brøndbo rett og slett måtte finne fram lommetørklet fordi han ble så rørt.

Artisten forteller at han synes det er helt uproblematisk å gråte på TV.

GJENFORENES: Dommerpanelet fra forrige Norske Talenter-sesong blir sittende. Fra venstre: Bjarne Brøndbo, Linn Skåber, Mia Gundersen og Suleman Malik. FOTO: TV 2
GJENFORENES: Dommerpanelet fra forrige Norske Talenter-sesong blir sittende. Fra venstre: Bjarne Brøndbo, Linn Skåber, Mia Gundersen og Suleman Malik. FOTO: TV 2

– Jeg har ikke så mange restriksjoner på det med å vise følelser, jeg tror det er en av styrkene mine. Jeg tenker at det er fint når man skal formidle til deltakerne at du er stand til å følelsesmessig sette deg inni en situasjon, sier han.

– Det kommer sikkert til å bli noen tårer i neste sesong, og sikkert andre utbrudd også! Spesielt på auditionrundene, da sitter du som dommer og ikke aner noen ting om hva som skal skje. Du får ingen forhåndsinformasjon om menneskene som står på scenen, og det er klart at man kan bli helt svimeslått av noe som er vakkert, eller for så vidt av noe som er helt talentløst også, fortsetter 51-åringen.

Linn hilser fremtidige deltakere: «Hilsen fra nissemor med store pupper»

Møter på deltakerne på spillejobber

Skal man tro Brøndbo, har det vært mye som har skjedd for forrige sesongs deltakere i kjølvannet av TV-deltakelsen.

– Jeg traff faktisk Odin her om dagen, vi var på samme arrangement. Jeg satt i salen og hørte ham fremføre tre låter, og jeg ble 100 prosent overbevist om at han var en meget fortjent vinner. Som jeg sa på sending, han er i verdensklasse på sitt instrument og i sin sjanger. I tillegg traff jeg Sigrid i forigårs, som jeg ga gullknapp til, som sang på samme arrangement som meg. Det er fantastisk å se at de har fått muligheter til å opptre for folk som følge av Norske Talenter!

Håper Suleman blir skånet for nakendans

Denne nakendansen ble for mye for Suleman:

D.D.E.-stjerna forteller at han er temmelig fornøyd med at også de tre kollegene fra forrige sesong får fortsette bak dommerbordet. Han mener deltakere som vil kle av seg, kanskje bør tenke seg om:

– Jeg håper at Suleman blir skånet for burlesk-dans, ha-ha! Han er jo så ung, så vi får veie litt greie med ham. Neida, jeg synes sammensetningene av oss dommerne er kjempebra, og vi har hatt det veldig trivelig i lag, og hatt mange gode samtaler. Vi var selvfølgelig uenige også, men alt i alt var det et godt dommerpanel. Jeg gleder meg!

MELD DEG PÅ NORSKE TALENTER HER NÅ!