PÅ TURNÉ VERDEN OVER: Kygo under Summerburst i Gøteborg 28. mai i år. Foto: Stella Pictures.
PÅ TURNÉ VERDEN OVER: Kygo under Summerburst i Gøteborg 28. mai i år. Foto: Stella Pictures. Foto: (c) Pelle T Nilsson 1

Kygo håver inn millioner

Så mye tjente stjerne-DJen Kyrre Gørvell-Dahll (25) i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I desember rundet Kygo én milliard strømminger på Spotify. Dette var en av grunnene til en inntekt på 16 millioner kroner for bergenseren, ifølge Dagens Næringsliv som først omtale saken.

– Et godt år

Selskapet Kygo AS hadde en driftsinntekter på 16 millioner kroner i året som gikk. I 2014 lå driftsinntektene på i underkant av 240.000 kroner.

– Vi synes at det har vært et godt år. På den typen karriere som Kygo har tar det en stund før man begynner å se positive ting på bunnlinjen, og vi er godt fornøyd med 2015-året til Kygo, sier assisterende manager og styremedlem i Kygo AS, Jan Magnus Bjordal til DN.

Nå håper både Kygo og stefar Bjordal at 2016 kan bli et enda bedre år for Fana-gutten.

– Det kan se slik ut. Fokuset vårt er på hans videre karriere, som vi skal utvikle videre, og prøve å etablere han som en global artist. Vi gleder oss over karrieren hans, sier Bjordal.

– Ikke et mål å bli rik

TV 2 møtte stjerne-DJen i Paris i forbindelse med Europaturnéen hans i april i år. Da fortalte han at penger ikke er målet.

– Jeg er ikke en fyr som bryr meg så veldig mye om penger. Målet har aldri vært å bli rik av musikken, men å kunne leve av det, sa han til TV 2.

Pengene Kygo tjener investeres blant annet i bolig. Tidligere denne uken gikk 25-åringen til innkjøp av en villa i Bergen.