«King James» tok kontrollen da det svartnet for Curry

NBA-finalen går til en syvende og avgjørende kamp for første gang siden 2013.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NBA-finalene er klar for en avgjørende kamp syv etter at LeBron James og Cleveland Cavaliers kjørte over Golden State Warriors i den sjette finalekampen.

Se Curry bli hånet av LeBron James og kaste tannbeskytteren på en supporter øverst i saken!

James tok fullstendig over for hjemmelaget og scoret 41 poeng også i natt, i Cavaliers' 115-101-seier.

31-åringen ble dermed den andre personen til å score over 40 poeng i to finalekamper på rad siden Shaquille O'Neal gjorde det samme i 2000.

Steph Curry hadde en frustrerende kveld og feilet ut for første kamp i karrieren sin. Han hadde 30 poeng denne kampen, og vil nok gjerne la denne kampen gå i glemmeboka.

I tillegg til å feile ut svartnet det helt for Curry da han kastet tannbeskytteren sin i vilt raseri i fjerde periode, og traff en supporter på sidelinja.

– Jeg har kastet tannbeskytteren min før, jeg sikter vanligvis mot sekretariatet. Jeg mente ikke å treffe supporteren, men jeg mente at de to siste feilene min var feildømt. Jeg var forbanna og det gikk til hodet på meg, forklarte Curry om situasjonen til NBATV etter kampen.

Situasjonen roet seg ned, og Curry beklaget til supporteren etterpå. Det ble senere meldt at den mest sannsynlig konklusjonen er at den amerikanske basketballigaen kommer til å bøtelegge Curry for hendelsen, og at han slippe unna suspensjon i kamp syv i finalen.

Likevel understreket det litt Warriors' situasjon akkurat nå som ledet hele 3-1 i kamper før James og Cavaliers tok over finalerunden.

For første gang siden 2013 blir det en syvende og avgjørende kamp i NBA-finalen. Den spilles natt til mandag i Oracle Arena i Oakland, hjemmebanen til Curry og Warriors.