Meat Loaf kollapset på scenen i Canada

Tilstanden til den amerikanske sangeren er ikke kjent etter at han kollapset under en opptreden i Edmonton torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hendelsen ble filmet og postet på sosiale medier av folk som var på konserten. Flere var først usikre på om det hele var en del av showet.

Britt Brewer var på konserten sammen med sin bror, mor og en kollega da hendelsen skjedde.

Dramatisk opplevelse

– Han hadde akkurat sunget «Bat Out Of Hell» og var i ferd med å starte «I Would Do Everything For Love», og det så først ut til at han bare var dramatisk og la seg ned på scenen, sier Brewer til Edmonton Journal.

Men Meat Loaf rørte seg ikke, og bandmedlemmer og scenearbeidere kom løpende til. Plutselig fikk publikum beskjed om å forlate lokalet.

Utenfor var det et stort oppbud av ambulanser og brannbiler. Artisten ble fraktet til sykehus, og tilstanden er ukjent.

Helseproblemer

Mikey McBrian (33) var til stede på konserten. Han forteller til nyhetsbyrået AP at Meat Loaf hadde problemer under opptredenen.

– Han glemte tekster og kom ut av det noen ganger, men det var tilgivelig. Vi elsket det og jublet, men så tok det en fryktelig vending, sier McBrian til AP.

To Meat Loaf-konserter er avlyst den siste tiden på grunn av sykdom. Både showet i Regina på lørdag og tirsdagens konsert i Calgary ble kansellert.

Meat Loaf heter egentlig Marvin Lee Aday og er mest kjent for 1977-albumet «Bat Out Of Hell».