HEMMELIG SPILL: Emanuele Giaccherini og Eden Hazard burde kanskje heller gjort opp på det nye Messenger-spillet. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/Livepic
HEMMELIG SPILL: Emanuele Giaccherini og Eden Hazard burde kanskje heller gjort opp på det nye Messenger-spillet. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/Livepic

Har du prøvd Facebooks nye «hemmelige» fotballspill?

«Hemmelig spill» kan få tiden mellom EM-kampene til å gå.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Facebook Messenger lanserte nylig et nytt spill i appen deres til Android og iOS, akkurat i tide til både EM og Copa America.

Dermed kan fotballglade Facebook-brukere spille det nye triksespillet. For å få tilgang til spillet må du først oppdatere til den nyeste versjonen av Messenger.

«Hemmelig kode»

Deretter må du utfordre en eller flere av Facebook-vennene dine til kamp ved å sende dem en fotball-emoji.

Når du trykker på fotball-emojien, kommer spillet opp, og da er det bare å trikse i vei ved å trykke på knappen. Du kan også utfordre flere personer i en gruppe-chat.

Dermed er alt duket for noen spennende oppgjør med venner og bekjente, i pausen mellom fotballkampene.

Basketball og sjakk

Og hvis du går lei av fotballspillet, så finnes det også basketball og sjakk. For å starte basketspillet, sender du en basketball-emoji til en venn eller en gruppe.

Sjakkspillet starter du ved å skrive «@fbchess play». Deretter må du skrive «@fbchess» foran hvert trekk, etterfulgt av hvilken brikke du vil flytte til hvilket felt.

Brikkene har engelske navn, så K er kongen, Q er dronningen, N er løperen, R er tårnet og P er bonden. Skal du for eksempel flytte bonden, skriver «@fbchess Pf3», for å flytte den til feltet f3.

Fortvil ikke hvis dette virker kaudervelsk foreløpig, skriver du «@fbchess help» kommer alle kommandoene opp i spillet.