Kjørte over kjæresten da han fortalte om diagnosen

Misty Lee ble rabiat da kjæresten avslørte at han er HIV-positiv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Phoenix i den amerikanske delstaten Arizona ga nylig ut en overvåkningsvideo i en sak som sjokkerer amerikanerne, melder New York Post.

Forhistorien er minst like grufull, men ligger tilbake i april i år. Da hadde 44 år gamle Misty Lee Wike innledet et forhold til en jevnaldrende mann. Etter hvert skal mannen, ifølge politirapportene, ha fortalt at han var HIV-positiv. Da begynte de to å krangle, og forklaringene deres spriker noe.

TV 2 advarer mot sterke inntrykk i videoen over

Hun skal blant annet ha dyttet ham, og han skal ha forsøkt å stikke henne med en kniv. Etter hvert skal han ha syklet fra parken, men kommet tilbake etter kort tid, melder NBC News.

I et veikryss ved parken eskalerer konflikten til et nytt nivå, der Wikes kjører rett på mannen som sykler på høyre side av veien. Hun har sagt til politiet at det ikke var meningen å kjøre på mannen.

Han fikk en bruddskade på en ryggvirvel og måtte sy flere sting i hodet etter sammenstøtet. Den 44 år gamle sjåføren er siktet for drapsforsøk og vold med et særdeles farlig redskap.