Farmen-Eilev til Skal vi danse: – Jeg vurderer å tjuvtrene litt

Farmen-vinneren Eilev Bjerkerud (27) skal svinge seg på parketten i høst.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eilev Bjerkerud (27) ble et yndet TV-fjes da han imponerte med sine egenskaper og gikk til topps i Farmen i fjor.

Se øyeblikket da han vant i videovinduet over.

Nå tar han fatt på nye utfordringer via Skal vi danse til høsten.

– Det er kjempekult å lære seg å danse på den måten. Også er det en utfordring for meg, som kanskje er en klassisk stiv nordmann, som trenger å bli litt mykere i leddene, sier Eilev til TV 2.

Har danset i oppveksten

Selv påstår han at det skorter på danseferdigheter, men innrømmer at moren oppmuntret ham til å lære seg ulike pardanser gjennom oppveksten.

Se de hysteriske Farmen-tabbene som måtte klippes bort

– Jeg er ikke supergod til å danse, men jeg kan danse sving og halling hvertfall. Jeg vurderer å tjuvtrene litt, hvertfall for å være i bra fysisk form, sier han lattermildt.

At han kommer til å være i bra fysisk form etter bare noen uker på Skal vi danse er det ingen tvil om, ettersom det krever mange timer med hardtrening.

Ikke nervøs

Ifølge den tidligere Farmen-deltakeren har han ikke rukket å kjenne på nervene ennå, men han har i hvertfall satt seg ett mål med deltakelsen.

– Jeg har reist litt i Sør-Amerika, og der har jeg ikke passet inn på dansegulvet for å si det sånn. Så det er et mål – å kunne reise i Sør-Amerika og føle seg komfortabel på dansegulvet, bedyrer 27-åringen.