Livredd Eli Kari Gjengedal om spøkelsesnatten: – Jeg fikk nesten hjertestans

Eli Kari Gjengedal innrømmer at hun hørte mange rare lyder på «Det blå rommet». Se natten oppsummert her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I hele natt har TV2.no sendt direkte fra «Det blå rommet» på Hotel Union Øye på Sundmøre. Her har Eli Kari Gjengedal prøvd å sove med et kamera stående vendt mot sengen hele natten.

På hotellet har det lenge gått et rykte om at det går igjen et gjenferd med navnet Linda. Både gjester og besetningen hevder å hatt nærkontakt med spøkelset.

Etter en hel natt med to timer sammenlagt søvn kan Eli Kari slå fast at det ikke har vært en veldig hyggelig natt.

– Den har egentlig vært helt grusom. Det har vært veldig lite søvn, men jeg må si at jeg har hatt blund på øynene innimellom all stirringen ut i rommet. Så jeg er egentlig overrasket over at jeg har klart å slappe såpass av at jeg innimellom har sovet litt, sier hun fra hotellsengen tidlig på morgenkvisten.

SE VIDEO: Hele opptaket av spøkelsesnatten ser du her!

Ble livredd

Direktesendingen startet i halv elleve-tiden onsdag kveld. Det hjalp ikke mye på Eli Karis nattesøvn å invitere hotellets driftsjef opp på rommet. Hun kunne fortelle mange ulike opplevelser som både turister og ansatte har opplevd.

– Jeg ble så oppskremt, jeg drev jo på her i selveste spøkelsestimen fra midnatt til ett og hadde nesten hjertestans og hørte tusen lyder, og var kjempeoppskremt, innrømmer hun.

Ringte ektemannen

Det endte til slutt med at hun så seg nødt til å ringe ektemannen hjemme for å bli beroliget.

– Da klokka begynte å snegle seg mot halv to ringte jeg til mannen min som sa at «du er en voksen dame, nå må du ta deg sammen». Men jeg la meg fullt påkledd tilfelle det kom noen og jeg måtte springe ut, sier den trøtte reisereporteren.

Mange rare lyder

I forkant avslørte Eli Kari at hennes største frykt er å møte på et spøkelse, samtidig som hun tror det også kan være spennende.

Her blir Eli Kari livredd i spøkelsesrommet

– Jeg er supermørkredd, og min største skrekk er at det skal dukke opp et spøkelse foran meg. Det er litt merkelig, for jeg er egentlig en realist, så denne opplevelsen her blir litt sånn «to verdener møtes i samme person», det blir veldig interessant, sier hun.

I løpet av natten ble Eli Kari lurt av sin egen fotograf som hadde plassert en dukke oppå en radiostyrt bil under sengen. Likevel slapp hun å se noe annet uforklarlig.

– Jeg må oppsummere med at jeg har hørt mange rare lyder, men jeg har ikke sett noen spøkelse, avslutter hun.

Eli Kari skal overnatte på spøkelsesrom