– Utrolig hyklersk av Ronaldo

Cristiano Ronaldo får kritikk etter Island-uttalelsene.

Cristiano Ronaldo var potte sur og litt muggen etter at Island tok et poeng mot Portugal tirsdag.

– Vi gjorde vårt beste, skapte mange sjanser og holdt ballen i laget. Island prøvde ingenting, bare forsvar, forsvar, forsvar. De hadde to sjanser og scoret ett mål. Det var deres lykkekveld, var noe av det superstjernen lirte av seg etter kampen.

Nå får portugiseren kritikk for etter uttalelsene han kom med etter kampen. Ronaldo mente også at islendingene feiret poenget de fikk som om de hadde vunnet EM.

Se Ronaldos mange psycho-blikk øverst i saken!

– Hyklersk av Ronaldo

ESPN-spaltisten Miguel Delaney er nådeløs med Ronaldo for uttalelsene.

Her blir den islandske kommentatoren rørt til tårer av Birkir-målet

– Den sørgelige virkeligheten er at de kommentarene, utover det å være bitter og latterlig, var disse ordene et selvopptatt og et arrogant forsøk på å frigjøre seg selv fra all kritikk, skriver Delaney.

Spaltisten påpeker at også Ronaldo opptrer hyklersk ettersom han feiret hemningsløst da han scoret fire mål i Real Madrids 8-0 seier over Malmö i Mesterligaen.

Ronaldo bommer alene med keeper

– Det er utrolig hyklersk at Ronaldo klager på hvordan Island feiret et så betydningsfullt resultat for dem, ettersom han på en latterlig og «ta den-måte» når han scorer betydningsløse mål, når Real bare scorer et mål til og knuser langt dårligere lag som Malmö, Getafe eller Levante. Måten han reagerer på - for å bruke hans eget uttrykk mot ham - ville du ha trodd at han feiret den spanske tittelen. Det er fortsatt noe han knapt har gjort, kun en gang på syv år, skriver Delaney videre.

– Uprofesjonelt av Ronaldo

Islands trener Lars Lagerbäck har fått med seg kritikken.

– Det er vanlig at trenere og spillere som er skuffet prater om hvordan motstanderlaget spilte eller ikke spilte. Det er ganske uprofesjonelt. Om de vil vinne må de spille bedre, sier Island-sjefen ifølge Fotbollskanalen.

Etter kampen valgte Ronaldo å forlate banen uten å takke islendingene for kampen.

– Om man er skuffet så forstår jeg at det første man tenker på ikke akkurat er å takke folk. Så lenge folk oppfører seg på banen og er profesjonelle er jeg fornøyd, fortsatte Lagerbäck.

Islands Kari Arnason reagerte slik på Ronaldos uttalelser.

– Det er enda gøyere når han er en dårlig taper som det. Han kan si hva han vil. Han fikk i realiteten ikke en skikkelig mulighet i dag, han fikk en og han klarte ikke å score. Hva kan jeg si? Dårlig taper, sa Arnason ifølge The Mirror.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 30514215


Varnish cache server