LOVE STORY? Taylor Swift og Tom Hiddleston ser ut til å ha et svært godt øye til hverandre... FOTO: Stella Pictures / Justin Goff/KGC Photo Agency LLP
LOVE STORY? Taylor Swift og Tom Hiddleston ser ut til å ha et svært godt øye til hverandre... FOTO: Stella Pictures / Justin Goff/KGC Photo Agency LLP

Er han Swifts nye kjæreste?

Romanseryktene svirrer rundt Taylor Swift (26) og The Night Manager-skuespiller Tom Hiddleston (35) etter at de er blitt avbildet kyssende.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kun to uker etter at Taylor Swift (26) og DJ-en Calvin Harris (32) gjorde det slutt, er Swift nå avbildet i det som ser ut til å være en ny, het romanse.

Swift, som er kjent for å lage sanger basert på egenerfarte kjærlighetssorger og brudd, er nylig blitt avbildet i tett omfavnelse med skuespilleren Tom Hiddleston (35), skriver The Sun.

Bildene ble tatt mens de to turtelduene spaserte langs sjøen like ved Swifts bolig i Rhode Island i USA.

Hiddleston er mest kjent for rollene som Loki i Thor-filmene og Jonathan Pine i årets påskekrim på TV 2, The Night Manager.

Kjekkasen er i tillegg en av favorittene til å ta over som James Bond etter Daniel Craig.

Fjernet tweet

På bildene som er blitt tatt av Swift og Hiddleston, ser de to svært nære ut, noe som kan se ut til å ha såret Harris.

Da bruddet mellom Swift og Harris var et faktum, publiserte Harris et innlegg på Twitter hvor han skrev:

– Eneste sannheten her er at et forhold tok slutt og det som er igjen er en masse kjærlighet og respekt, tvitret Calvin Harris.

Dette innlegget er nå fjernet, og ifølge TMZ ble det slettet kun timer etter at bildene av Swift i armene til Hiddleston dukket opp.

I tillegg skriver Elle.com at Harris har sluttet å følge både Swift og broren hennes, Austin Swift (24), på Twitter.

Sett sammen allerede i mai

Sangerinnen og skuespilleren ble også sett sammen på Met-gallaen i allerede i mai, før bruddet til Swift og Harris.

Bad Blood-sangeren så den gangen ut til å storkose seg med Hiddleston. De to ble blant annet filmet mens de danset sammen.