GODE VENNER: Paris Jackson beskriver Omer Bhatti som en storebror, og Bhatti har tidligere uttalt at han ser på Jackson-barna som familie. Foto: Scanpix/Afp
GODE VENNER: Paris Jackson beskriver Omer Bhatti som en storebror, og Bhatti har tidligere uttalt at han ser på Jackson-barna som familie. Foto: Scanpix/Afp

Slik hyller Michael Jacksons datter Omer Bhatti på hans bursdag

Det er ingen tvil om at Omer Bhatti (31) betyr mye for de tre Jackson-barna.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norske Omer Bhatti ble raskt et hett navn på 1990-tallet da han ble tatt inn i varmen av den nå avdøde poplegenden Michael Jackson, og hans familie.

Han fikk mye oppmerksomhet for sin slående likhet med Michael Jackson, og ikke minst sitt dansetalent.

Han har tidligere fortalt TV2, at det å vokse opp med hele verdens søkelys rettet mot seg ikke har vært enkelt.

Likevel er det en tid han husker med stor glede, og han ser på Jackson-familien som sin egen.

God kontakt med Jackson-barna

Etter dødsfallet til Michael Jackson har kontakten mellom Bhatti og de tre Jackson-barna, Prince (19), Paris (18) og Blanket (14), bare litt nærmere.

– Jeg har kjempegod kontakt med dem. Jeg har like god kontakt med dem som det de fleste har med sine nærmeste. Jeg ser på dem som mine søsken, har han tidligere sag til TV2.

Tirsdag la Paris Jackson (18), ut et bildemontasje av seg selv og Omer Bhatti, etterfulgt av en lang hyllest og bursdagsgratulasjon til Bhatti.

«Jeg kan ikke si nok om denne gutten her. Jeg kan med hånden på hjertet si at han er den personen som alltid har vært der for meg. Gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han har alltid vært der, og han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye. Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelig forbindelsen vi har hatt de siste 18 årene. Du er en svært fokusert og hardtarbeidene gutt, som inspirerer meg hver dag. Det er ingen på denne planeten som er som deg. Gratulerer med dagen.» skrev Paris under et bildemontasje av dem på Instagram.

Samarbeider med Prince

Tidligere denne uken kunne God Kveld Norge røpe at Bhatti for tiden jobber sammen med Michael Jacksons eldste sønn, Prince Jackson (19), om sin nye musikkvideo. Her skal Jackson medvirke som både karakter og produsent.

Videoen lanseres senere i sommer, men låten «Automatic» er allerede kommet ut.