Bonnie Tyler (65) om hvordan hun holder seg ung: – Botox hjelper!

70- og 80-tallshelten gir skjønnhetstips til Allsang-programleder Katrine Moholt. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På 70- og 80-tallet hadde artist Bonnie Tyler (65) noen av klodens største hits med låter som «It's a Heartache» og «Total Eclipse of the Heart».

I forbindelse med tiårsjubileet til Allsang på grensen, har briten latt seg intervjue av prorgamleder Katrine Moholt (42).

På spørsmål om hvordan hun i en alder av 65 holder seg så sprek, er ikke Tyler i tvil:

– Jeg jobber mye, og jeg har alltid hatt mye energi. Jeg tror jeg har arvet det fra faren min. Og botoxen hjelper, vettu, ler hun.

Se Tyler snakke om hvordan hun holder seg ung i videoen ovenfor!

Sluttet å bry seg da hun passerte 40

Det er snart 40 år siden Bonnie Tyler slapp sitt debutalbum «The World Starts Tonight».

Stjernen innrømmer at hun var usikker da hun først entret underholdningsbransjen, men siden den gang har hun definitivt lært seg å bli mindre selvbevisst.

– Jeg begynte som artist da jeg var 26 år. Og jeg var veldig, veldig sjenert. Men nå bryr jeg meg ikke! Når du passerer 40, så 50, så 60, så bryr du deg ikke lenger, du bare kjører på.

Rakker ned på egen dansing

Tylers overflod av energi kommer ifølge henne selv ut når hun opptrer foran publikum. Selv om det ikke nødvendigvis blir i form av dans.

– Jeg er over alt på scenen. Men jeg kan ikke danse. Jeg er en håpløs danser. Jeg ble spurt om å være med i Skal vi danse, men jeg har to venstreføtter. Jeg ville aldri gjort det! Jeg kan ikke danse om livet avhenger av det, ler hun.

Se intervjuet med Bonnie Tyler i Allsang på grensens tiårjubileumsprogram, som sendes på TV 2 torsdag 23. juni kl. 20.00.