Gaute Grøtta Grav har en oppfordring til alle kvinner

Søknadsfristen har dessverre gått ut!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SØKNADSFRISTEN HAR DESSVERRE GÅTT UT!

Farmen setter snart i gang med en ny runde, der 14 ferske deltakere skal få kjempe kampen for tilværelsen. Etter 11 uker med en hverdag som tar deg 100 år tilbake i tid, vil én deltaker stå igjen som årets vinner.

Gården er bestemt. Men akkurat hvilke 14 forpaktere som skal drive Finnsvika i Halden kommune er fortsatt uvisst.

Søker kvinner mellom 30 og 50 år

Nå oppfordrer programleder Gaute Grøtta Grav kvinner mellom 30 og 50 år å søke.

– Jeg skjønner det er en utfordring for mange å søke, fordi man kanskje har mye å gjøre med karriere og oppfølging av barn, men har du muligheten til å vie 11 uker av livet til dette så kommer du ikke til å angre. Det er en reise du ikke får oppleve igjen, bedyrer Gaute.

Er du en person, eller kjenner du noen, som går under beskrivelsen «dame med bein i nesa, som får ting gjort, som tør å si i fra og som tåler en trøkk»? Kanskje du i tillegg engasjerer deg for lokalsamfunnet, eller har noen spesielle evner? Ikke nøl med å søke på høstens råeste eventyr.

– Om du er gift eller singel er ikke viktig, men det er viktig at du har det fint i livet og søker nye utfordringer. Vi er ikke nødvendigvis på utkikk etter en superkvinne, men ei som vil være med på det fantastiske eventyret som Farmen er. Det er viktig at hun tør å si i fra hvis det går i feil retning på gården for eksempel, legger Gaute til.

Hvordan skrive en god søknad

Dette er kjendisene som skal være med på Farmen

Over 6000 nordmenn ønsket å være med på forrige sesong, og kun 14 deltakere ble valgt ut. Det er med andre ord et trangt nåløye, men ifølge Gaute vil de som skriver en god søknad komme langt.

– Det er viktig å være ærlig. Legg tid i søknaden! Det gjør ikke noe at man har litt bagasje, så lenge du har ordnet opp i det.

Interessen har vært enorm i år også, og Gaute røper at flere av årets deltakere er allerede klare.

– Kabalen begynner å gå opp nå, og jeg ser at det er fantastiske deltakere som blir med i år også. Men jeg skulle gjerne hatt enda flere søkere mellom 30 og 50 år på kvinnesiden.

I tillegg ønsker produksjonen at søkere legger ved interessante bilder av seg selv.

For videre spørsmål kan henvendelser sendes til produksjonsselskapet Strix.