TIL MANCHESTER UNITED?: Borussia Dortmund Henrikh Mkhitaryan (høyre)
TIL MANCHESTER UNITED?: Borussia Dortmund Henrikh Mkhitaryan (høyre) Foto: Michael Probst

Fotballryktene: – Dortmund-stjerne dropper Arsenal til fordel for Manchester United

Det spøker for en mulig Premier League-overgang for Álvaro Morata.

Det er én dag til «kampen om Storbritannia» der England møter Wales. En av de som kan være involverte der er engelskmennenes John Stones. Onsdag melder Daily Star at både Manchester United og Manchester City ønsker seg Evertons unge midtstopper.

En annen som kan være på vei til Manchester er Henrikh Mkhitaryan fra Borussia Dortmund. BBC melder nemlig at den armenske landslagsspilleren ikke ønsker å bli i Dortmund, og at han foretrekker en overgang til Manchester United fremfor Arsenal.

For Manchester United kan sommeren se ut til å bli nokså bra. Den spanske radiokanalen Cadena COPE melder nemlig at Real Madrid har bestemt seg for å ikke gå etter David de Gea denne sommeren.

Cadena COPE melder også at Real Madrid ønsker å benytte seg av tilbakekjøpsklasulen de har for Juventus' Álvaro Morata. De melder også at Madrid-klubben ønsker å beholde ungdomsproduktet sitt, istedenfor å selge han til Arsenal eller Manchester United, slik har vært ryktet.

En som kanskje ikke blir å finne på Old Trafford til neste sesong er Zlatan Ibrahimovic. The Mirror, som siterer tyske Bild, melder nemlig at Manchester United får kamp av Bayern München om den svenske superstjernen. Han skal være ønsket av Carlo Ancelotti som trente Zlatan i Paris Saint-Germain.

En av Premier Leagues store sensasjoner i fjor var Dimitri Payet. Den franske landslagsspilleren imponerte stort for West Ham, og nå skriver The Sun at Manchester City og Chelsea er blant klubbene som jager den franske 29-åringen.

Chelsea skal også være interesserte i den franske landslagsmålvakten Steve Mandanda, melder The Guardian. Mandanda har bestemt seg for å takke av i Marseille etter åtte år i klubben, og kan nå være klar for en tur til London.

En annen keeper som kan bli å finne i Premier League til neste sesong er Víctor Valdés. Den legendariske Barcleona-målvakten ble firgitt av Manchester United etter denne sesongen, men nå skriver The Guardian at Pep Guardiola og Manchester City er interesserte i å hente han til den blå siden av Manchester.

Daily Mail skriver at Stoke har kastet seg inn i kampen og West Bromwich-angriper Saido Berahino. Han kan koste Mark Hughes og «The Potters» fem milioner pund, skriver den engelske avisa.