KJENTE IKKE IGJEN BRITNEY SPEARS: Modern Family-stjerna Ed O'Neill tok bilde med det han trodde var en helt vanlig fan på flyplassen i Los Angeles. Foto: Britney Spears/Twitter
KJENTE IKKE IGJEN BRITNEY SPEARS: Modern Family-stjerna Ed O'Neill tok bilde med det han trodde var en helt vanlig fan på flyplassen i Los Angeles. Foto: Britney Spears/Twitter

Ville du kjent igjen denne dama hvis hun ville ta bilde med deg?

Modern Family-stjernen kjente ikke igjen Britney Spears da hun kom bort for å ta bilde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Modern Family-stjernen Ed O'Neill fikk seg litt av et sjokk etter at han hadde vært på flyplassen i Los Angeles på vei til Hawaii.

Han trodde nemlig det var en helt vanlig fan som kom bort til han for å ta bilde.

Oppdaget det dagen etter

– Hun var veldig høflig og spurte veldig pent om hun kunne få lov til å ta bilde med meg. Hun sa at hun elsker Modern Family, og at jeg er favoritten hennes. Jeg sa at det var greit, og vi tok et bilde. Jeg sa hun måtte ha en fin tur og så gikk jeg fra henne, forteller O'Neill til talkshowverten Ellen Degeneres' Ellen Show.

Dagen etter fant manageren bildet, som Britney Spears selv hadde postet på Twitter. Da skjønte de to at det var superstjernen som var på bildet, og bildet hadde fått tusenvis av likes.

Ringte manageren og beklaget

– Se på ansiktet mitt. Ser det ut som om jeg sitter med Britney Spears, spør O'Neill.

Modern Family-stjerna syntes det var pinlig at han var kort mot superstjernen, og datteren hans Sofia ble sur fordi han ikke hadde gjenkjent superstjernen.

– Jeg fikk managerens nummer og beklaget, forteller O'Neill.

Britney virker imidlertid ikke fornærmet over oppførselen. På bildet hun delte av de to sammen, skriver hun: For en søting!!