Robin og Bugge om den nye musikkvideoen :
– Vi liker å overraske med noe mørkt!

Robin og Bugge med en mørk video til en lystig sommerlåt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pop-rap duoen Robin og Bugge fra Manglerud i Oslo har akkurat slippet en ny singel som har fått navn «Gal» og denne gang har de fått med seg Bærumsgutten Morgan Sulele.

Gutta valgte en mørk vri på videoen til låta som oppfattes som trivelig og stueren.

– Det er jo en mørk story og en mørk video. Det er en lystig låt med det passer veldig godt sammen føler vi, sier Thomas Bugge.

KOMPISER: Robin og Bugge har med Morgan Sulele på den nye låta «Gal». Foto: Sony Music
KOMPISER: Robin og Bugge har med Morgan Sulele på den nye låta «Gal». Foto: Sony Music Foto: Kyle Meyr

– Jeg liker det konseptet med å tilføre noe fordi låta er stueren, og da er det gøy å overraske med noe så mørkt, sier Robin Sharma til TV 2.

– Trenger et visuelt uttrykk

Robin og Bugge fikk mange overskrifter i vinter da de fremførte sangen «Fuck You» i Stavanger foran 10.000 publikummere under gratiskonserten Vinterlyd. Guttas svar på all kritikken var å lage en ny versjon av låta med mindre banning som de fremførte på God morgen Norge.

De gjør sjelden tv-opptredener og satser heller på konserter og gode musikkvideoer for å skape blest.

– Jeg tror spesielt for et band som oss så er det veldig viktig å lage musikkvideoer fordi vi trenger et visuelt uttrykk. Vi er veldig lite i media og vi får fortalt noe ekstra utover musikken med en video, sier Robin.

Bredt publikum

I sommer reiser Robin og Bugge rundt i Norge og gjør konserter. De er kjent for sine energiske og sjarmerende opptredener og har mange fans i alle aldre.

– Jeg husker det var en litt eldre jente som fortalte med at vi var et band som alle hadde vokst opp med. På konsertene våre er det alt fra 10-åringer til 30-åringer , så publikummet er mye bredere enn hva man skulle tro, avslutter Robin Sharma.