KJØPTE I HJEMBYEN: Dette er Kygos nye hus. Boligen er tegnet av arkitekt Konow Lund. FOTO: ARNE RISTESUND / BA 
KJØPTE I HJEMBYEN: Dette er Kygos nye hus. Boligen er tegnet av arkitekt Konow Lund. FOTO: ARNE RISTESUND / BA  Foto: ARNE RISTESUND

Kygo har kjøpt millionvilla i Bergen

24-åringen betalte 10.7 millioner for arkitekttegnet enebolig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergens store sønn Kyrre Gørvell-Dahll (24), eller Kygo som de fleste kjenner ham som, har kjøpt bolig i hjembyen.

Produsenten og artisten sikret seg et rundt 300 kvadratmeter stort hus på Bønes i Bergen, tegnet av arkitekt Konow Lund, for 10.7 millioner kroner, skriver BA.

Eiendommen hadde en prisantydning på 10,9 millioner kroner, mens taksten lå på 12 millioner.

Ifølge avisa har villaen blant annet trimrom, vinkjeller, fire soverom og en 20 kvadratmeter stor terrasse, i tillegg til utsikt mot Nordåsvannet.

– Bryr meg ikke om penger

Etter å ha slått gjennom internasjonalt med musikken, er det knapt noen tvil om at 24-åringen har råd til smør på brødskiva.

Da TV 2 gjorde et eksklusivt intervju med ham i Paris tidligere i år, røpet han at han aldri har vært spesielt opptatt av penger.

– Jeg er ikke en fyr som bryr meg så veldig mye om penger. Målet har aldri vært å bli rik av musikken, men å kunne leve av det, sa han da.

Ingen planer om divanykker

Til tross for hundrevis av millioner av avspillinger på låtene på Spotify, har Kygo ingen ambisjoner om å la storheten gå til hodet på ham.

– Jeg har gode venner og et bra team rundt meg som setter meg ned på jorden om jeg får divanykker, sier han til TV 2 i intervjuet du kan se nedenfor.

Kygo: – Det har aldri vært et mål å bli rik