PÅ KJENDISFEST: Gordon Ramsay og kona Tana på Fox All Star sommerfest på Soho House i august, 2015. Foto: Stella Pictures.
PÅ KJENDISFEST: Gordon Ramsay og kona Tana på Fox All Star sommerfest på Soho House i august, 2015. Foto: Stella Pictures. Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES

Gordon Ramsays kone spontanaborterte i femte måned

Stjernekokken (49) og kona Tana Ramsay (41) ventet sitt femte barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gordon Ramsay gledet seg til å bli far for femte gang i september i år. Dessverre gikk svangerskapet galt, og kona Tana spontanaborterte i femte måned.

Det skriver stjernekokken selv på sin Facebookside.

«Hei folkens, Tana og jeg vil takke dere så mye for deres støtte i disse ukene. Vi hadde en forferdelig helg hvor Tana dessverre spontanaborterte vår sønn etter fem måneder. Vi er sammen og sørger som en familie, men vi ønsker å takke alle igjen for all deres fantastiske støtte og gode ønsker. Jeg vil spesielt sende en stor takk til det fantastiske teamet på Portland Hospital for alt de har gjort», skriver Ramsay.

Avslørte graviditeten på TV

Nyheten om at kona var gravid ble avlørt da Gordon Ramsay var gjest på James Cordens show. Attpåklatten var ventet å komme i høst.

Fra før har paret fire tenåringsbarn. Det er døtrene Megan Jane (18), Holly Anna (16), Matilda Elizabeth (14) og sønnen Jack Scott (16). Holly og Jack er tvillinger.

49-åringen har gjort karriere som mesterkokk, og har mottatt 12 Michelinstjerner. Dessuten har han blitt TV-kjendis gjennom programmene «Hell's Kitchen» og «Gordon Ramsay rydder opp».