FÅR HJELP FRA USA: Holmlia-artisten Omer Bhatti får drahjelp fra Michael Jacksons sønn når han lanserer sin nye musikkvideo. FOTO: PATRICK OLDENBORD / PRESSE
FÅR HJELP FRA USA: Holmlia-artisten Omer Bhatti får drahjelp fra Michael Jacksons sønn når han lanserer sin nye musikkvideo. FOTO: PATRICK OLDENBORD / PRESSE

Michael Jacksons sønn produserer Omer Bhattis nye musikkvideo

Den norske artisten er i USA for å lansere sin nye låt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Omer Bhatti (31) jobber for tiden sammen med Michael Jacksons eldste sønn, Prince Michael Jackson (19), om sin nye musikkvideo. Her medvirker Jackson både som karakter og produsent.

Videoen lanseres senere i sommer, men allerede i dag lanserer Omer sin rykende ferske låt, «Automatic».

– Det er en leken og edgy hiphop låt, med intens energi, produsert av Jae Rashidi, sier han til God kveld Norge.

Omer håper han i større grad enn tidligere får vist fram hvem han er som artist. Han har latt seg inspirere av tidlig 90-talls hiphop og låten er å regne som en hyllest til Diddy (Puff Daddy) og Bad Boy. Disse artistene har en stor betydning for Omer og er gode eksempler på hva som i første omgang fikk ham til å ønske å gjøre en karriere innenfor nettopp hiphop.

Låten er tilgjengelig på Omer Bhattis egen hjemmeside.

Jackson-venn

Omer Michael Bhatti fra Holmlia er blitt avbildet en rekke ganger sammen med Jackson-barna, og han har preget forsider over hele verden for sitt vennskap med Jackson-familien.

Omer ønsker ikke å gå inn på det profesjonelle samarbeidet med popstjernens eldste sønn før videoen skal lanseres senere i sommer.

Vil jobbe videre med musikk

Omer har tidligere markert seg som dommer i Norske Talenter på TV 2, og han har etter hvert en stor merittliste å vise til fra karrieren.

PRODUSERER FOR OMER: Prince Michael Jackson produserer Omer Bhattis neste video. Her er han avbildet på en konsert i Cardiff i 2011. FOTO: JOEL RYAN/AP          
PRODUSERER FOR OMER: Prince Michael Jackson produserer Omer Bhattis neste video. Her er han avbildet på en konsert i Cardiff i 2011. FOTO: JOEL RYAN/AP           Foto: Joel Ryan

Nå ønsker han i større grad å ha fokus på egen artistkarriere.

– Jeg vil hovedsakelig jobbe videre med mer musikk, nå som jeg føler jeg begynner å nærme meg en egen sound, samtidig som jeg vil opptre å komme meg tilbake på scenen. Men jeg ønsker også å gjøre mer TV, synes det jeg har gjort så langt har vært veldig gøy og jeg trives foran kamera, sier han.

– Hvordan opplever du å leve som artist i dag?

– Det er ingen stabil livsstil, men jeg er veldig fornøyd med at jeg har mulighet til å leve av det jeg elsker å gjøre.

Omer understreker også at det kommer mer fra ham utover høsten.

Se Omer Bhattis spektakulære dansevideo: