SIKKERHETSFOKUS: En mann blir arrestert av fransk politi i forbindelse med opptøyene i Marseille forrige fredag. Nå informerer innenriksminister Bernard Cazeneuve at minst 100 personer har blitt pågrepet i forbindelse med fotball-EM. FOTO: AP Photo/Darko Bandic
SIKKERHETSFOKUS: En mann blir arrestert av fransk politi i forbindelse med opptøyene i Marseille forrige fredag. Nå informerer innenriksminister Bernard Cazeneuve at minst 100 personer har blitt pågrepet i forbindelse med fotball-EM. FOTO: AP Photo/Darko Bandic Foto: Darko Bandic

Over 100 personer arrestert under fotball-EM

Minst 100 personer er blitt pågrepet og arrestert i forbindelse med at fransk politi har skjerpet sikkerheten rundt fotball-EM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er innenriksminister Bernard Cazeneuve som opplyser at de som er pågrepet, er mistenkt for å kunne utgjøre en trussel mot Frankrike.

Pågripelsene har funnet sted i løpet av de siste ukene, sa Cazeneuve tirsdag morgen, etter et hastemøte i den franske regjeringen.

90.000 politifolk, soldater andre sikkerhetsarbeidere er i sving under mesterskapet, som startet fredag, ifølge regjeringen. (©NTB)