SØRGER: Christina Grimmie var deltaker av The Voice i 2013, med Adam Levine som mentor. Forrige uke døde hun. Foto: Scanpix.
SØRGER: Christina Grimmie var deltaker av The Voice i 2013, med Adam Levine som mentor. Forrige uke døde hun. Foto: Scanpix.

The Voice-deltakeren (22) skutt og drept – Maroon 5-sangeren betaler for begravelsen

The Voice-dommer Adam Levine (37) var den avdøde artisten Christina Grimmies (22) mentor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sist fredag døde den tidligere The Voice-deltakeren brått og brutalt. 22 år gamle Christina Grimmie ble skutt mens hun signerte autografer etter sin egen konsert.

Betaler for begravelsen

Grimmie var deltaker av amerikanske The Voice i 2013, og Maroon 5-vokalist Adam Levine var hennes mentor. Nå tilbyr han seg å betale for begravelsen hennes, ifølge broren.

– Jeg fant ut i morges at Adam Levine personlig ringte min mor og sa at han vil betale for begravelsen og hennes flytur, og jeg ble blåst av banen, skriver broren Marcus på Facebook.

Det var Grimmies bror som ifølge politiet dyttet vekk gjerningsmannen som skjøt Christina. Den 27 år gamle gjerningsmannen skjøt deretter seg selv.

Levine ble godt kjent med Grimmie under The Voice. Lørdag la han ut en twittermelding på vegne av seg og sin gravide kone, med deres dypeste kondolanse.

«Behati og jeg er helt ødelagt og knust av Christina Grimmies død. Våre hjerter går ut til hennes familie.», skriver han.

Samlet inn over én million kroner

Selena Gomez' stefar, Brian Teefey, var Grimmies manager. Han opprettet en «GoFundMe»-side for å samle inn penger til Christinas begravelse, og får å hjelpe familien. På nettsiden ligger det nå en sum på 144.000 dollar. Tilsvarende 1,2 millioner norske kroner.

Grimmies bror er evig takknemlig over folks medfølelse etter søsterens bortgang.

– Jeg lover at både foreldrene mine og jeg vil lese hver og en av disse personlige meldingene. Jeg er så imponert over alt akkurat nå. Men alt jeg kan si er takk. Og Christina vil bli savnet og aldri glemt, skriver han videre på Facebook.