NYTT ANSIKT? Søndag kveld amerikansk tid sto superstjernen Meg Ryan (54) på scenen med det fansen mener er et nytt ansikt. Foto: AP/AFP
NYTT ANSIKT? Søndag kveld amerikansk tid sto superstjernen Meg Ryan (54) på scenen med det fansen mener er et nytt ansikt. Foto: AP/AFP Foto: Theo Wargo

Sjokkerte på Tony Awards:

Hva har skjedd med superstjernens ansikt?

Skuespilleren Meg Ryan (54) har skapt Twitter-storm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld amerikansk tid dukket skuespilleren Meg Ryan (54) opp med det Daily Mail kaller et «utpreget annerledes utseende» på Tony Awards i New York.

Tony Awards regnes som teater-bransjens Oscar-utdeling, og Ryan skulle introdusere crewet i She Loves me som skulle framføre en medley.

Fylt på lepper og kinn?

Men det var ikke medleyen folket var opptatt av. Publikum la nemlig kjapt merke til det mange mener er et helt nytt ansikt på skuespilleren.

Spekulasjonene går på om skuespilleren har fylt på lepper og kinn og minsket nesa, og temaet trender på Twitter. Der er det flere som har dratt inn Batman-skurken «The Joker» til sammenligning.

PÅ SCENEN: Meg Ryan under Tony Awards. Foto: Reuters
PÅ SCENEN: Meg Ryan under Tony Awards. Foto: Reuters Foto: LUCAS JACKSON

– Jeg elsker alderen min

Ryan er kjent for romantiske komedier som Søvnløs i Seattle, Da han møtte henne og You've got mail, blant mange andre.

DEN GANG DA: Tom Hanks og Meg Ryan i Søvnløs i Seattle. Foto: TriStar Pictures
DEN GANG DA: Tom Hanks og Meg Ryan i Søvnløs i Seattle. Foto: TriStar Pictures

I fjor sa Ryan at hun er irritert over at folk stadig tror hun har tatt plastiske operasjoner, og at hun elsker aldringsprosessen sin.

– Jeg elsker alderen min. Jeg elsker livet mitt nå. Jeg elsker personen jeg har blitt, personen jeg har utviklet meg til å bli, sa hun til Porter Magazine.