Ambassadør: John Arne Riise jobbet som Betsson-ambassadør i tre år. Her er han på fotoshoot for spillselskapet. Foto: Betsson
Ambassadør: John Arne Riise jobbet som Betsson-ambassadør i tre år. Her er han på fotoshoot for spillselskapet. Foto: Betsson

Betsson: – Døren står alltid åpen for John Arne

Bettingselskapet Betsson holder døren åpen for John Arne Riise og ny kontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mars terminerte John Arne Riise (35) kontrakten han hadde med spillselskapet Betsson. Da hadde han jobbet som ambassadør for selskapet i tre år.

Det var Betsson som til slutt lanserte ideen om at partene avsluttet samarbeidet slik at striden mellom John Arne Riise og Norges Fotballforbund (NFF) kunne legges død.

Etter dagens beskjed om at John Arne legger opp, er Betsson mer enn villig til å åpne opp for retur for Sunnmøringen.

RETUR: Mikael Mellqvist i Betsson holder døren åpen for John Arne Riise. Foto: Betsson.
RETUR: Mikael Mellqvist i Betsson holder døren åpen for John Arne Riise. Foto: Betsson.

– Jeg sa da John Arne Riise sluttet hos oss at døren alltid er åpen. Det var alltid snakk om at han kunne komme tilbake, men hvor og når, det vet vi ikke ennå, sier Mikael Mellqvist i Betsson til TV 2.

– Jeg vet at døren er åpen

John Arne selv gleder seg nå til fremtiden og utelukker ikke selv at han gjennopptar kontakten med Betsson.

– Jeg tror ikke det er jeg som skal ringe Betsson, det er de som får ringe meg. Jeg vet at døren alltid står åpen der, så det er ikke usannsynlig at det kan bli en samtale. Jeg liker å spille poker, og jeg vet at de er keen på meg, sa Riise under dagens pressekonferanse.

Dyktig samarbeidpartner

John Arne Riise jobbet for Betsson i tre år. Han var ambassadør for nettspillselskapet blant annet på selskapets fotballturer til Premier League og fotball-VM i Brasil, samt poker-NM og poker-VM.

Hylles

Etter beskjeden om at John Arne Riises legger opp er det mange som hyller 35-åringen.

– John Arne er en bauta i norsk fotballhistorie og en fyr jeg er full av beundring for, sier Davy Wathne.

LFC Live News skriver følgende på Twitter om Riise:

– Takk for alle årene du ga til Liverpool. Til denne dag er det ingen som har gått i dine fotspor! Masse lykke videre etter karriereslutt.

TV 2-ekspert Jesper Mathisen pratet med Riise selv i går kveld.

– Da gruet han seg veldig til dagen i dag. Han sa at det ble en fryktelig tung og vanskelig dag, men at han hadde tenkt veldig nøye igjennom valget og at det derfor ble som det ble, sier Mathisen om samtalen med 35-åringen.