HEDRER OFRENE: Ricky Martin, Miley Cyrus og Ellen Degeneres er bare noen av kjendisene som viser sin støtte til ofrene i Orlando på sosiale medier. Foto: Scanpix/Pa
HEDRER OFRENE: Ricky Martin, Miley Cyrus og Ellen Degeneres er bare noen av kjendisene som viser sin støtte til ofrene i Orlando på sosiale medier. Foto: Scanpix/Pa

Homofile kjendiser viser sin støtte til ofrene i Orlando

Flere kjendiser har uttrykt sin støtte til Orlando-ofrene og deres etterlatte i sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter massakren på en nattklubb for homofile i Orlando natt til søndag, har flere kjendiser vist sin støtte til ofrene i sosiale medier.

Minst 50 personer mistet livet under masseskytingen, og 53 personer ble innlagt på sykehus.

Den amerikanske ambassaden i Oslo har også hedret LGBT-miljøet ved å kle ambassadens vinduer i regnbuens farger i forbindelse med «pride»-feiringen i juni.

Støtter ofrene

Noen av de som har uttrykt sin frustrasjon og støtte på sosiale medier, er blant annet Ellen Degeneres og Ricky Martin.

På sin private Twitter-konto skriver Ellen: «Gråter», mens Ricky Martin skriver: «Jeg er homofil, og jeg er ikke redd. Kjærligheten overvinner alt»

Modern Family-stjernen Jesse Ferguson skriver også på sin Twitter-konto: «Har hørt om den meningsløse og forferdelige tragedien i Orlando. Hjertet mitt er knust for mine LGBT-venner.»

Den amerikanske sangeren, Adam Lambert har også delt sine tanker på Twitter: «Mine tanker og bønner går til mine brødre og søstre som var på nattklubben i Orlando. RIP til de som mistet sine liv.»


Popstjernen Miley Cyrus delte søndag et bilde av en samtale mellom hennes far, Billy Ray Cyrus og henne. På meldingen skriver Ray at han er knust, og at han ikke vet om det finnes kjærlighet i verden lenger.
På meldingen svarer Miley: «Kjærligheten har en mega-sjanse, ikke gi opp! Når du tror det ikke finnes mer kjærlighet igjen, må du bare se inn i øynene på et dyr.»

Støtteerklæringene fortsetter

Det er ikke bare de homofile og lesbiske kjendisene som viser sin støtte. Reality-stjernen Kim Kardashian la nylig ut en Twitter-melding dedisert til ofrene, mens Edward Snowden la ut et bilde med teksten: «Hvis han dreper fordi han så to menn kysse, sier jeg: la oss finne noen å kysse!»