Zyla (6 mnd) er en vannski-sensasjon

Hun kan verken gå eller snakke – likevel er 6 måneder gamle Zyla rekordholder i vannski.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zyla St. Onge fra Florida i USA er ikke helt som andre 6 måneder gamle babyer.

Den lille jenta kan enda ikke gå eller prate, men likevel er hun en kløpper i noe mange av oss aldri en gang ville turt å prøve – nemlig vannski.

Nylig satte hun ifølge foreldrene verdensrekord i sin aldersklasse for hvor langt hun klarte å stå på skiene. I knall rosa redningsvest sto hun hele 209 meter på vannet, skriver The Washington Post.

Se video av Zylas cruising på vannet øverst i saken!

– Øvde i stua

Vannski-talentets mor, Lauren St. Onge, forteller at treningen for verdensrekorden begynte hjemme i stua.

– Vi øvde i stua med skiene og dro henne litt rundt. Da så hun seg omkring, smilte og ventet på applaus. Hun bare elsker oppmerksomheten, sier St. Onge til Huffington Post.

Ifølge nettstedet tilhørte rekorden tidligere 6 måneder og 29 dager gamle Parks Bonifay, som i 1982 sto på vannski rundt 30 meter bortover vannet. The Washington Post understreker likevel at Guinness rekorder ikke registrerer offisielle rekorder som er utført av mennesker under 16 år.

STÅLKONTROLL: Lille Zyla hadde god kontroll da hun suste bortover vannskorpa i Florida. FOTO: Lauren St. Onge (Med tillatelse)

Vant til vann

Zylas foreldre er heller ikke fremmed for det våte element. Både mor og far St. Onge har drevet med vannski på proff-nivå, og driver i dag vannski-skole sammen.

Keith St. Onge, Zylas far, har hevdet seg i en rekke nasjonale og internasjonale mesterskap. Han var selv 10 år da han begynte å konkurrere i vannski.

Foreldrene har også tidlig introdusert datteren for vann. På Laurens Instagram-profil er en rekke bilder av lille Zyla som plasker rundt i familiens basseng i Florida.