ANGST: Artisten delte åpenhjertig årsaken til at han ikke klarte å gjennomføre sin siste konsert. FOTO: Kevin Winter/Getty Images/AFP 
ANGST: Artisten delte åpenhjertig årsaken til at han ikke klarte å gjennomføre sin siste konsert. FOTO: Kevin Winter/Getty Images/AFP  Foto: Kevin Winter

Zayn Malik (23) avlyste konsert på grunn av kraftig angst

Den tidligere One Direction-stjerna klarte ikke å gå på scenen lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zayn Malik (23) avlyste i siste sekund på lørdag en konsert i London.

Malik skulle i utgangspunktet opptre på mini-festivalen The Summertime Ball på Wembley stadion, men trakk seg i siste sekund fra arrangementet.

Årsaken, som artisten selv avslører på Twitter, er at han sliter med kraftig angst.

– Den verste angsten noensinne

23-åringen, som ble kjent gjennom boy-bandet One Direction, skriver at han de siste månedene har slitt med angst i forbindelse med opptredener.

«På grunn av størrelsen på dette arrangementet, har jeg opplevd den verste angsten noensinne i min karriere», skriver Malik.

Videre beklager han til fansen og alle som hadde gledet seg til konserten.

«Jeg vet at de som selv lider av angst vil forstå, og at de som ikke gjør det vil klare å forstå likevel», avslutter artisten.

Observert med eks-kjæresten

Tidligere denne måneden ble det slutt mellom han og kjæresten Gigi Hadid.

Men ifølge bilder publisert i en rekke medier, blant annet Daily Mail, ble de to observert sammen mens de holdt hender denne fredagen. Malik var da i New York, før han fløy til London senere den samme dagen.

Det var i fjor at Malik sluttet i One Direction, og i samme periode gjorde han det slutt med kjæresten Perrie Edwards, som han forlovet seg med i 2013.