NESTEN HELT LIK: Ellinor Hellberg er glad i å utforske nye måter å sminke seg på. Her har hun prøvd å sminke seg på samme måte som den kjente sangeren Adele. Foto: Instagram/Ellinorhellborg
NESTEN HELT LIK: Ellinor Hellberg er glad i å utforske nye måter å sminke seg på. Her har hun prøvd å sminke seg på samme måte som den kjente sangeren Adele. Foto: Instagram/Ellinorhellborg

Hun er Adeles dobbeltgjenger

Svenske Ellinor Hellborg (22) har lagt ut bilder av seg selv på Instagram som er nesten identiske med Adeles bilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den britiske sangerinnen Adele (28) kom med låten «Chasing Pavements» i 2007, og har helt siden da toppet hitlistene verden over.

I februar holdt hun konsert i Oslo for andre gang, og fylte Telenor Arena med glede, gråt og latter.

I tillegg til den fantastiske sangstemmen er Adele også kjent for sine make-up triks. Mange har prøvd å sminke seg på samme måte som artisten, og flere har lagt ut såkalte «Makeup Tutorials» på YouTube, som viser hvordan man kan sminke seg lik artisten.

Nå kan det i midlertidig se ut som at sangerinnen har fått seg en dobbeltgjenger.

Det var Elle.com som omtalte saken først.

25 out November 20th

Et bilde publisert av @adele

Nesten helt like

Svenske Ellinor (22) hadde lenge fått høre at hun lignet på den britiske stjernen. Derfor bestemte hun seg for å la seg inspirere av sangerens måte å sminke seg på. Senere tok hun noen bilder som hun delte på sin private Instagram-konto, og disse bildene fikk nettet til å koke.

Mange har kommentert under bildene at de ikke klarer å se forskjell på Ellinor og Adele, og flere har spurt om hun er Adeles hemmelige tvillingsøster.

Ta en titt på bildene og bedøm selv:

– Jeg er meg selv

Hellborg skriver under bildene sine at hun syns det er hyggelig å bli sammenlignet med Adele, men at hun ikke streber etter å være noen andre enn seg selv.

På et av bildene hun har lagt ut skriver hun:

«Jeg gjorde en Adele-inspirert look engang, og tok noen selfies, men jeg prøver ikke å være lik henne eller noen andre. Jeg har mitt eget ansikt og ligner på meg selv. Det er greit at du syns jeg ligner på en spesiell person, men ikke diskuter om det. At noen skriver at jeg ikke ligner på Adele betyr ingenting, for jeg prøver ikke å være henne. Jeg er meg selv.»