NEI: Den britiske skuespilleren Jude Law, ville ikke bli sett på plakater verden over i Supermann-drakten. FOTO: Stella Pictures
NEI: Den britiske skuespilleren Jude Law, ville ikke bli sett på plakater verden over i Supermann-drakten. FOTO: Stella Pictures

Jude Law nektet å spille Supermann på grunn av drakten

Skuespilleren prøvde drakten til superhelten og bestemte seg på to minutter for at svaret ble nei.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et intervju med programvert Stephen Colbert på «The late show» avslørte den britiske skuespilleren Jude Law, at han har sagt nei til rollen som selveste «Supermann».

Men det oppsiktsvekkende er ikke at han har sagt nei til en attraktiv rolle, men hvorfor han endte med negativt svar.

For i det åpenhjertige intervjuet kommer det fram at skuespilleren faktisk har vært mannen av stål i hele to minutter, før han bestemte seg for å si nei, skriver Variety.

Bekymret for drakten

I et forsøk på å overtale superstjernen til å si ja til rollen, fikk han oversendt den karakteristiske drakten som Supermann bruker, av filmens regissør. Law var nemlig veldig skeptisk til å ikle seg den legendariske drakten, men gjorde det siden den ble sendt over.

En kostymedame med en stor livvakt på slep, banket på hotellrommet hans med den nye Supermann-drakten, og inne på hotellrommet gjorde Law det klart at han ikke kom til å prøve drakten på i deres nærvær.

– Jeg tok drakten med inn på badet, tok den på meg og så meg rundt og i speilet, og plutselig var jeg Supermann. Musikken til filmen kom liksom plutselig på. Så fikk jeg et bilde av meg selv i hodet, hvor jeg så for meg plakater over hele verden med meg selv i drakten, og jeg tenkte «No way!». Så kledde jeg den av meg. Men jeg var Superman i to minutter, og det var nok, sier han i intervjuet.

Rollen gikk til slutt til Brandon Routh i filmen «Superman Returns».