Fanny (20) forklarer hva som skjedde under Skam-intervjuet

TV 2-reporter Fanny Odden (20) har blitt en internett-hit etter at hun intervjuet Skam-gutta på rød løper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kveld var TV 2s rappkjefta reporter Fanny Odden (20) utsendt på Elles sommerfest i Oslo for å skape litt rabalder på rød løper.

Der intervjuet hun blant annet Skam-guttene Thomas «William» Hayes (19) og Herman «Chris» Tømmeraas (19).

Og spørsmålene Fanny stilte var ikke vanlige rød løper-spørsmål. Fanny sa til Hayes at han «så død ut i ansiktet», og hun hadde ikke fått med seg hva Skam-guttenes ekte navn var.

Videoklippet av intervjuet har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, og både Dagbladet og 730.no har omtalt Fanny. Videoen er nå sett nesten 200.000 ganger på ett døgn.

Forklarer hva som skjedde under intervjuet

Fredag besøkte Fanny TV 2 Nyhetskanalen, og der forklarte hun hva som gikk gjennom hodet hennes da hun intervjuet Skam-guttene.

– Jeg fikk et lite kick av å stå foran de guttene. Det kludret seg til oppi hodet mitt. Det var kjempegøy og utrolig spennende å møte de, sier Fanny.

Hun forklarer den utradisjonelle intervjustilen med at spørsmålene bare glapp ut av henne.

– Det er kanskje ikke riktig å si det, men jeg synes han så død ut, i forhold til situasjonen. Jeg var helt i hundre, også glapp det ut. Det går sikkert an å formulere seg bedre, sier Fanny til Nyhetskanalen.

– Hva gikk gjennom hodet ditt da du så Skam-guttene?

– Jeg tenkte at vi måtte få tak i dem, siden det ikke er så mange som har fått intervjuet dem tidligere, sier Fanny.

20-åringen forklarer at det hele tiden var planen at hun skulle kjøre en litt annerledes intervjustil.

– Planen var at vi skulle gjøre ting litt annerledes og stille annerledes spørsmål. Ha det litt gøy og sette de ut. Men jeg hadde ikke planlagt noe av det jeg spurte om. Det bare rant ut av meg, sier hun.

Avkrefter at hun var beruset

Da Fanny kom hjem fra den første dagen på jobb i TV 2, turte hun ikke å se intervjuet hun selv hadde gjort. Under besøket hos Nyhetskanalen holdt hun hendene foran ansiktet da hun fikk se sitt eget intervju.

– Jeg har ungått å se det, siden jeg ikke visste hva jeg sa. Også kom alle reaksjonene, og jeg tenkte: Hva om det har skjedd noe helt sykt. Jeg har unngått det helt, og tok bare sovepiller og la meg når jeg kom hjem, sier hun.

I kommentarfeltene og i sosiale medier spekuleres det om Fanny hadde drukket alkohol før intervjuene. Hun avkrefter at hun var beruset.

– Jeg hadde med meg en redbull, og jeg blir så gira av det. Jeg virker kanskje dritings når jeg blir glad, sier Fanny.