MUSKULØS: Skuespiller JK Simmons tilbringer mye tid i treningsstudio om dagen for å bygge muskler til ny rolle. Foto: Instagram
MUSKULØS: Skuespiller JK Simmons tilbringer mye tid i treningsstudio om dagen for å bygge muskler til ny rolle. Foto: Instagram

Oscarvinneren er totalt forandret

JK Simmons (61) trener for livet til sin nye rolle som politimann i filmen «Justice League».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hollywoodveteranen JK Simmons (61) har blitt hyllet for sin rolle som den gale trommelæreren i filmen «Whiplash» i 2014, som han mottok en Oscar for.

Nå er han klar for en ny rolle som politimannen Gordon i filmen «Justice league», og skuespilleren har gått gjennom en heftig forandring.

Knallhard trening

Simmons har trent knallhardt med fitnessproffen Aaron Williams, som er full av beundring for hva skuespilleren presterer med vektene.

– Hver gang vi trener sammen glemmer jeg at han er 61 år gammel. Jeg har så mye respekt for den her fyren, skriver Williams på Instagram.

Hyllesten til JK Simmons fortsetter

He's making me look bad. #JKSimmons #AintPlayinNoGames

Et bilde publisert av Aaron Williamson (@aaronvwilliamson)

– Fansen kan ikke tro at det er han på bildene. Han jobber knallhardt og er veldig disiplinert. Han har aldri gjort noe liknenede. Han sier at hans mål er å få helt syke armer, avslutter Wiliams.

Jonathan Kimble «J.K» Simmons fikk sitt gjennombrudd i HBO-serien Oz. Han har spilt i en rekke kjente filmer som «Hidalgo», «Spider-Man 3», «Up in the air», og sist men ikke minst «Whiplash».