File photo dated 17-05-2016 of Manchester United's Michael Carrick.
File photo dated 17-05-2016 of Manchester United's Michael Carrick. Foto: Martin Rickett

Carrick forlenget med Manchester United

– Kunnskapens hans vil være uvurderlig for meg, sier José Mourinho.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Michael Carrick (34) har forlenget sin kontrakt med Manchester United ut 2016/17-sesongen.

– Veldig intelligent
Manager José Mourinho er glad for å ha med seg Carrick i sin første sesong i Manchester, og mener hans erfaring blir uvurderlig.

– Michael er en veldig intelligent midtbanespiller, og han leser spillet glimrende. Jeg er fornøyd med at han forlenger kontrakten sin. Formen hans denne sesongen viser hans ferdigheter, og hans spillglede er like sterk som den alltid har vært. Michael har et vell av erfaring fra sine mange år i denne klubben, og den kunnskapen vil være uvurderlig for meg. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham, sier den nye Manchester United-manageren i klubbens nettsider.

Gleder seg til å spille for Mourinho
Midtbanespilleren har vært i klubben siden sommeren 2006, og har vunnet Premier League fem ganger. I tillegg står han med én triumf i FA-cupen, ligacupen, klubb-VM og Mesterligaen.

– Denne fantastiske klubben har vært en del av livet mitt de ti siste årene, så jeg er henrykt at denne utrolige ferden nå fortsetter. Det er stort å få muligheten til å jobbe under José Mourinho, som har oppnådd så mye gjennom sin managerkarriere, sier Carrick.

Nå håper han Manchester United kan bygge videre på FA-cupsuksessen.

– Jeg vil gjerne takke fansen for den store støtten. Å vinne FA-cupen var et spesiel øyeblikk, og forhåpentligvis kan vi vinne flere trofeer i fremtiden, fortsetter han.