RiksTV og TV 2 er enige om ny avtale. 
RiksTV og TV 2 er enige om ny avtale. 

TV 2 og RiksTV enige om ny avtale: – Gir enda mer TV-frihet til kundene

Nå får RiksTV-abonnentene tilgang til alle TV 2s kanaler via nettbrett og mobil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

RiksTV og TV 2 er blitt enig om en ny avtale der RiksTV-kundene får tilgang til TV 2s kanaler via nettbrett og mobiltelefon, uansett hvor de befinner seg i landet.

– Det er meget hyggelig å ha fått dette på plass. Dette gir enda mer TV-frihet for våre abonnenter, og vi er virkelig glade for å ha det på plass nå før sommerens mange store sportsbegivenheter, sier Jérôme Franck-Sætervoll, produkt- og strategidirektør i RiksTV.

Lover masse spennende innhold

TV 2 Hovedkanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Humor, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Sportskanalen, som står for rundt 25 prosent av all TV-titting i Norge, blir nå tilgjengelig overalt hos RiksTV.

Kjetil Nilsen, dir. for distribusjon og teknologi i TV 2 Foto: Espen Solli/TV 2
Kjetil Nilsen, dir. for distribusjon og teknologi i TV 2 Foto: Espen Solli/TV 2 Foto: Espen Solli

– Vi gleder oss over at TV 2s kanaler blir tilgjengelige for RiksTV-kundene uansett hvor de er i landet. Vi lover masse spennende innhold i tiden fremover. Seerne har mye å glede seg til, enten det handler om nyheter, sport eller underholdning. Først nå en fantastisk sportssommer med fotball-EM, Tour de France og OL sier Kjetil Nilsen – direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

For kundene betyr dette at alle RiksPakken-kunder får tilgang til TV 2-kanalene på nettbrett og mobiltelefon, uansett hvor de er i Norge.

Jérôme Franck-Sætervoll, produkt- og strategidirektør i RiksTV.
Jérôme Franck-Sætervoll, produkt- og strategidirektør i RiksTV.

– De kan se på TV 2-kanalene og 28 andre kanaler hvor som helst og når som helst. For tilgang holder det med brukernavn og passord som alle abonnenter hos RiksTV har, sier Franck-Sætervoll.

Ukesarkiv over alt

Ukesarkiv har vært tilgjengelig via SMART-boks, men fra høsten blir også denne tjenesten tilgjengelig over alt.

– RiksTV og TV 2 har lenge hatt et godt samarbeid - først med TV 2 Hovedkanalen i HD, først med ukesarkiv via smartbokser, og nå TV 2s basiskanaler og ukesarkiv tilgjengelig via nettbrett, PC og mobiltelefon, avslutter Jérôme Franck-Sætervoll.