FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius venter sitt første barn sammen. FOTO: Stella Pictures
FORELDRE: Anna Rasmussen og Jan Lossius venter sitt første barn sammen. FOTO: Stella Pictures

«Mamma til Michelle»-Anna avslørte babyens kjønn

Toppbloggeren Anna Rasmussen (20) har for tiden en av Norges mest offentlige graviditeter. Nå har hun endelig offentliggjort babyens kjønn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Rasmussen (20) er gravid med sitt tredje barn med samboeren Jan Lossius (23). Barnet er parets første sammen.

Graviditeten er mye omtalt på bloggen hennes «Mamma til Michelle», og det mange har lurt på den siste tiden, er om paret venter en gutt eller jente.

Etter å ha holdt hemmeligheten for seg selv i lang tid, offentliggjorde bloggeren torsdag det alle har lurt på.

Det blir en gutt!

Søt video

For å annonsere kjønnet på babyen i magen, hadde familien på fire tatt med seg rosa og blå ballonger ut på en gressplen. Barna Michelle (5) og William (1) leker med ballongene, helt til familien har laget små klosser med hver sin bokstav på, som til sammen staver «GUTT».

«Endelig røper vi enda en liten hemmelighet med dere. Vi er i lykkerus og gleder oss veldig til å møte vår nye lille kjærlighetsbaby. Kjønnet på den lille i magen har vært det store spørsmålet i flere uker, og nå får dere endelig vite hvem den lille babyen vår er. En elsket liten baby, er det allerede!» skriver Rasmussen som kommentar til videoen.

Stas med en liten gutt

Bloggeren som har en gutt og en jente fra før, synes det nå blir stor stas med en liten gutt til i familien.

– Jeg synes det er kjempestas. Jeg har heldigvis en av hver fra før, så da gjøre det ikke noe om det blir gutt eller jente. jeg er glad Michelle kan få være den eneste prinsessa enn så lenge, sier Rasmussen til TV 2.

– Enn så lenge? Tenker dere allerede på å få et barn til?

– Det er ikke utenkelig at vi skal ha flere barn, men det blir ikke de første årene nå. Men jeg har lyst på ei jente til, sier hun åpenhjertig til TV 2.

Høyere volum i huset

Med nok en liten gutt i hus, kan man tenke seg at lydnivået i huset kanskje går opp noen hakk.

– Michelle er rolig av seg og veldig jentete, mens William er helt motsatt og veldig travel, så jeg håper på en rolig gutt denne gangen, så blir det en liten miks, sier hun.

Og med en liten gutt på vei, kan Michelle også få beholde alle prinsesse-skjørtene sine selv.

– Nå blir det to lillebrødre, så får hun beholde skjørtene sine selv enn så lenge. Hun har hatt lyst på lillesøster begge gangene, men var ikke misfornøyd med at det ble en liten lillebror.

Fin form

Selv om hun er gravid for tredje gang, har ikke den siste graviditeten gitt bloggeren noen dårligere form. Hun har det fortsatt helt fint som gravid.

– Det går bra med meg, formen er bra. Men jeg merker på kroppen at jeg begynner å bli tyngre og mer sliten. Men generelt går det veldig fint.

Noen spesielle matvaner har hun heller ikke fått, i hvert fall ikke enn så lenge.

– Jeg har ikke fått noen cravings denne gangen, det kan være at det kommer noe, men ikke noe ennå og det er jeg glad for, sier hun til TV 2.