DET ER SLUTT: Danmarks landslagskaptein Daniel Agger har valgt å legge skoene på hylla. Her sammen med landslagskollega Kasper Schmeichel. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images
DET ER SLUTT: Danmarks landslagskaptein Daniel Agger har valgt å legge skoene på hylla. Her sammen med landslagskollega Kasper Schmeichel. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images Foto: Simon Bellis

Tidligere Liverpool-midtstopper legger opp

31-årige Agger er ferdig med fotball på toppnivå.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Liverpool-spiller Daniel Agger innkalte torsdag til pressekonferanse, hvor han noe overraskende opplyste at han legger opp som fotballspiller.

- Det er tøft når jeg ser hvor mange som er møtt opp. Det har vært tungt, men jeg er ikke i tvil om at dette er en riktig beslutning, sa Agger til de fremmøtte.

31-åringen har i lang tid slitt med skader og forteller at kroppen ikke klarer mer av toppfotballen.

Han spilte i Liverpool fra 2006 til 2014, og skal ha hatt tilbud om å fortsette karrieren i utlandet.

Midtstopperen, som har vært kaptein for det danske landslaget, fortalte at han har snakket med både med Åge Hareide og tidligere landslagsjef Morten Olsen, og at begge mente han burde fortsette.

Den nåværende Brøndby-spilleren skal ifølge Ekstra Bladet ha brukt det siste halve året til å tenke over fremtiden, men nå har han altså valgt å sette punktum.

Kampen mot SønderjyskE 29. mai ble hans siste.