«Idol»-Norah (19) har fått platekontrakt:

– Dette er større enn Idol

Norah Benatia rakk knapt å forlate TV-studioet etter Idol-finalen før plateselskapet ringte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag stod Norah Benatia (19) på scenen i Idolfinalen og hørte Marcus Bailey utrope Marius Samuelsen som vinneren av Idol 2016.

Like glad

For Norah føltes det ikke som et nederlag å se sin gode venn vinne i finalen, tvert imot.

– Jeg var veldig glad på Marius sine vegne. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle nå så langt, så det å være i finalen var veldig stort for meg. Det var nok for å gjøre meg glad. Jeg trengte ikke å vinne for å være fornøyd.

Norah Benatia var en av favorittene til å vinne Idol og fikk mye skryt av dommerne.

Platekontrakt

Nå avslører Norah at hun har signert platekontrakt.

– Jeg har signert med Warner Music. Jeg ble oppringt etter finalen og var på møtet i går, forteller en opprømt Norah til TV 2.

For Idol-artisten er dette det største hun har opplevd – til og med større enn Idol.

– Platekontrakten er det største fordi det er det jeg alltid har ønsket, men Idol er det som har hjulpet meg med å komme hit.

Warner Music er også selskapet som ga ut finalelåtene til Norah og Marius.

– Unik artist

Ifølge Guttorm Raa, som er sjef i Warner Music Norway, var det aldri noen tvil om at de ønsket å jobbe mer med Norah som artist.

– Hun er en fantastisk og unik artist. Vi vil fortsette å jobbe med henne – og hun med oss. Derfor har vi bestemt oss for å fortsette samarbeidet, forteller Raa til TV 2.

Reiser til Frankrike

Om noen dager reiser Norah tilbake til familien i Frankrike for å hvile og samle krefter foran en travel sommer i Norge.

– Jeg håper å slippe en singel i høst, og så får vi bare se hvordan det går. Jeg er veldig fri til å gjøre det jeg vil gjøre og Warner er veldig flinke til koble meg til folk de vet jeg kommer til å passe med.

Norah forteller også at hun ønsker å fortsette å skrive sine egne låter, som hun også gjorde i Idol, med blant annet finalelåta «Stay».

– Ja, og nå som vi får mer enn 48 timer til å lage en låt, så man litt bedre tid til å skrive ordentlige tekster, sier hun med et smil.

Tilbakeblikk og høydepunkter

Gå ikke glipp av den aller siste Idol episoden torsdag der vi får et tilbakeblikk og en oppsummering av årets Idolsesong.

Idol: Tilbakeblikk – torsdag kl 20.00 TV 2