ØNSKET: Manchester United er ryktet å ønske seg Sveits' Breel Embolo.
ØNSKET: Manchester United er ryktet å ønske seg Sveits' Breel Embolo. Foto: Fabrice Coffrini

Fotballryktene: – United ønsker sveitsisk landslagsangriper

Og Liverpool snuser på PSG-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag starter EM og om under en uke kommer terminlisten for neste Premier League-sesong.

Nå kan du korte ned ventetiden med litt overgangsrykter. Her er torsdagens ferskeste utgave.

Spill EM-manager her

Onsdag gjorde José Mourinho sin første signering som Manchester United-spiller da han hentet Eric Bailly fra Villarreal.

Og det kommer flere etter ham. Paul Pogba er ønsket av de fleste storklubbene i Europa. Og United er intet unntak. Mourinho er svært begeistret for den franske stjernen og ønsker ifølge The Mirror å sikre seg ham. Han blir imidlertid ikke billig. United kan komme til å måtte betale rundt 78 millioner pund (900 millioner kroner) for hans tjenester. Det er i så fall det dyreste spillerkjøpet av en engelsk klubb noensinne.

Se Pogba og Griezmann vise frem tekniske finesser i videovinduet øverst i saken.

23-åringen skal imidlertid ønske seg til Spania og da spesielt til Barcelona eller Real Madrid. Sistnevnte har – ifølge spanske AS - gjort Pogba til førsteprioritet på handlelisten. De kan i tillegg skilte med Mesterliga-fotball, noe Manchester United ikke kan.

Det er ikke bare Paul Pogba de røde skulle ønske. Den sveitsiske nyhetstasjonen 20 minutes melder nemlig at Manchester United ønsker seg den sveitsiske landslagsangriperen Breel Embolo. Han er tatt ut i Sveits' EM-tropp og spiller for tiden i FC Basel i hjemlandet. Han har vært koblet med en overgang til Red Bull Leipzig den siste tiden, men nå kan større oppgaver vente i England.

En annen spiller Mourinho snuser på er Juventus-angriperen Alvaro Morata, skal man tro Daily Star. Morata spilte 34 kamper for Juventus forrige sesong og er ønsket også av Arsenal og Chelsea. 23-åringen spilte under den portugisiske manageren i sin tid i Real Madrid.

Mourinho kommer også til å kvitte seg med en rekke spillere i sommer. En av spillerne som kan forsvinne er Matteo Darmian. Ifølge italienske Gazzetta kan 26-åringen havne i Juventus.

Liverpool har kastet seg inn i kampen om PSG-angriperen Edison Cavani. Det melder Tuttomercatoweb. Uruguayaneren har vært koblet til klubber som Arsenal, Chelsea og Manchester United og skal ha uttalt at han ønsker å spille i England. Jürgen Klopp ønsker å styrke stallen med nok en spiss, særlig dersom Christian Benteke blir solgt.

Benteke på sin side, ønsker å bli værende på Anfield. Men bare hvis han er med i Jürgen Klopps planer.

– Jeg har kontrakt med Liverpool og ønsker å bli værende her dersom jeg er en del av trenerens planer. Hvis ikke, er det vanskelig å bli værende. Jeg skal tenke på det etter EM, sier han til The Mirror.

En annen som kan ende opp på Anfield er Thomas Vermaelen. Ifølge spanske Sport har Barcelona-sjef Luis Enrique sagt at det kan bli aktuelt å selge midtstopperen, som kun spilte ti seriekamper for Barca forrige sesong. Også West Ham skal være interessert i belgieren.

Antonio Conte ønsker å gjøre Stephan Lichtsteiner til sin første signering som Chelsea-manager, skriver The Sun. Den sveitsiske venstrebacken spilte 26 seriekamper for suverene Juventus forrige sesong.

Samtidig skal Conte ha kontaktet Romas Radja Nainggolan om en potensiell overgang. Den 28 år gamle midtbanespilleren skal ifølge Daily Telegraph ha blitt anbefalt en overgang til Chelsea av sine lagkamerater på det belgiske landslaget, Eden Hazard og Thibaut Courtois.

Én spiller som imidlertid kan forsvinne fra Chelsea er Diego Costa. 27-åringen ønsker seg tilbake til Atletico Madrid. Atleticos klubbpresident, Enrique Cerezo, sier til Antena 3 Sports at Costa vil tilbake til klubben han spilte for i to år.

– Vi er der, han ønsker å komme. Men det er komplisert, sier klubbpresidenten.