DRAMA: Anthony Vanden Borre var ikke mye fornøyd da han ikke fikk boarde flyet til Kreta.
DRAMA: Anthony Vanden Borre var ikke mye fornøyd da han ikke fikk boarde flyet til Kreta. Foto: Nicolas Tucat

Vraket fra Belgias EM-tropp - beskyldes for bombetrussel

Mistet hodet etter å ha kommet for sent til flyet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det går mot en skuffende sommer for Anderlecht-spiller Anthony Vanden Borre. Først ble han vraket fra Belgias endelige EM-tropp, og nå ser det ut til at han har havnet i klammeri med loven.

Vanden Borre, som representerte Belgia i VM i 2014, kom nemlig for sent til flyet sitt til Kreta. Deretter skal han ha kommet med fysiske trusler mot personellet, skriver den belgiske avisen Het Laatste Nieuws, ifølge Ekstra Bladet.

I tillegg til de fysiske truslene skal Vanden Borre ha skreket ting som «bombe» og «flyplass», for så å fortelle at han ønsket å kjøpe sitt eget fly som han kunne styre selv, melder den belgiske avisen.

Etter den smått bisarre situasjonen ble Vanden Borre vist bort av politiet og har siden blitt gitt tre måneders utestengelse av Jetair, som var flyselskapet han brukte på turen.

Vanden Borre, som tidligere har vært innom Portsmouth da de var i Premier League, har den siste tiden spilt i Anderlecht. Han var med i kvalifiseringen til EM der han spilte i Belgias 0-0-kamp mot Wales.