Kristoffer Joner om rolle i kjærlighetsdrama:

– Jeg kjenner meg igjen

Skuespilleren syntes det var utfordrende å spille i kjærlighetsdramaet «Alt det vakre».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På fredag er det premiere på den norske filmen «Alt det vakre» som er et norsk kjærlighetsdrama som spenner seg over fire tiår.

Vi følger paret Sarah og David gjennom fire turbulente tiår der kjærligheten dem imellom viser seg å være veldig komplisert.

– Kjærlighet er vondt

Kristoffer Joner (43) spiller den mannlige hovedrollen, David i 40-årene av livet. Skuespilleren syntes det var utfordrende å spille i kjærlighetsdramaet.

Ann Eleonora Jørgensen i rollen som Sarah i «Alt det vakre». Foto: Norsk Filmdistribusjon / Motlys AS.
Ann Eleonora Jørgensen i rollen som Sarah i «Alt det vakre». Foto: Norsk Filmdistribusjon / Motlys AS.

– Jeg kjente meg igjen i rollen, men i denne filmen er det ekstremt og hardt. Men i et forhold så er det ikke lett. Du har perioder der kjærlighet er helt fantastisk men det kan også gjøre ekstremt vondt og folk kan bli ekstremt slemme mot hverandre, sier Kristoffer Joner til TV 2.

Erfaren skuespiller

I filmen er det to av Skandinavias mest erfarne skuespillere, Magnus Krepper og Ann Eleonora Jørgensen (50), som spiller David og Sarah. Sistnevnte, som mange nordmenn vil kjenne igjen fra filmsuksessen «Italiensk for begynnere» og tv-serien «Forbrytelsen», syntes det var stas å være med i en norsk film.

– Jeg synes det har vært fantastisk å komme opp å møte unge norske krefter. Det er så mye kreativitet og vilje og jeg synes nordmenn virkelig gjør det knallbra om dagen, både på film og i TV-serier, sier Ann Eleonora Jørgensen.