Linni Meister avslører ny flørt

TV-personligheten Linni Meister ble singel i april, noe hun nesten ikke har vært siden hun var tre år gammel. Nå har hun en ny flamme i kikkerten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV-personligheten, bloggeren og artisten Linni Meister (30) ble singel i april etter at forlovelsen med finansmannen Olav Tvenge (32) ble brutt.

Paret skulle gifte seg neste sommer, men bryllupet ble avlyst, og Linni ble singel for første gang på lenge.

Nå er hun aktuell som artist igjen, med en singel som kaster seg inn i kampen om å bli årets sommerlåt.

– Jeg har det bedre enn på veldig lenge, og koser meg masse med sønnen min, og har nok å gjøre jobbmessig, så heldigvis tar det litt av tiden min, sier artisten når hun gjester God morgen Norge.

Har fortsatt ringen på fingeren

Til tross for at det forestående bryllupet ble avlyst, har bloggeren og artisten det helt fint for tiden.

– Ja, det blir ikke noe bryllup, men vet du hva, det går faktisk helt fint. Alle hadde jo gledet seg til bryllupet, men de skjønner jo at hvis det ikke går, så går det ikke, og da hadde de ikke så mange valg, sier hun om familien og vennenes reaksjon på bruddet.

Men forlovelsesringen glitrer fortsatt på Linnis finger til tross for bruddet.

– Den har jeg ikke tatt av ennå. Den er jo veldig fin. Men jeg har satt den på den andre fingeren da, så da blir det bare en hvilken som helst ring, sier hun.

Ny mann i sikte

Artisten har nesten aldri vært singel i hele sitt liv skal vi tro henne selv. Og singeltilværelsen, den liker hun godt.

– Den er helt fantastisk. Eller jeg har jo seriøst aldri vært singel før. Jeg har nesten konstant hatt kjæreste siden jeg var tre år. Så det er veldig deilig å bare kunne gjøre det man vil, uten å måtte ta hensyn til en annen da.

Men selv om hun sier at hun liker å være singel, ser det ikke ut til at det blir lenge til hun igjen kan kalle noen for kjæresten sin.

– Jeg kan røpe såpass at det er jo alltid en man har i livet som man har det litt ekstra hyggelig med, så jeg nyter livet nå.

– Så du har en i kikkerten?

– Ja, det er det vel alltid. Det er alltid en flørt, sier hun og ler.

– Så du har alltid en flørt?

– Ja, det er alltid noen man har, sier hun og ler enda mer.

Flere tilbud

Linni er en attraktiv dame, for tilbud fra menn som er interessert, det mangler det ikke på. Så noen kjæresteabstinenser trenger hun ikke bekymre seg for.

– Jeg har aldri opplevd det nesten. Det kommer alltid en i livet mitt. Det er veldig smigrende, og i alle alder vel og merke.

Men hvem hun har et godt øye til, vil hun ikke snakke så mye om.

– Han er en super fyr. Akkurat nå er det bare god stemning, så det er ikke noe å ta av for. Jeg har akkurat kommet ut fra et brudd.

Hva hun ser etter i en kjæreste, det kan hun derimot si mer om.

– Kjemien må være på topp. Han må være kjærlig og godhjertet, omtenksom og morsom.

Mammasingutt👶🏼💙 @voguehair_oslo @moccababe #truelove #motherandsonlove

En video publisert av Linni Meister Official🐼 (@meisterlinni)

Kjærestejente

Artisten tror det kan være en helt spesiell grunn til at hun alltid har vært en kjærestejente.

– Jeg er en veldig sånn kjærestejente. Jeg lurer på om det var fordi jeg mistet moren min i ung alder eller at jeg bare er veldig kjærlighetssyk og trenger mye kjærlighet og gir mye kjærlighet. Det er veldig godt å ha en å komme hjem til, en som alltid bryr seg.

Men en liten mann er alltid tilstede i Linnis hjerte, nemlig sønnen Dennis som har blitt seks år.

– Dennis kommer alltid først. Han gir livet mitt virkelig mening. Jeg er veldig glad jeg har et mammaliv i tillegg til alt det andre.

Synger om barndommen

I den nye låten «Do you remember», synger Linni om det hun savner fra tiden som barn selv.

– Den handler om det å være barn, ha mindre bekymringer, føle seg mer fri, den typen følelse. Da jeg var barn hadde jeg familien samlet. Nå er begge foreldrene mine borte. Jeg synger jo til storebroren min, husker du hvordan det var? sier jeg i låten.

En annerledes sommerlåt

Til fengende rytmer, har Linni fått med seg blant annet en saksofonist på låten «Do you remember». Låten er annerledes enn det vi har hørt fra artisten tidligere.

– Ja, takk gud for det! Det var det som var meningen. Det skulle for en gangs skyld være en litt seriøs sang som kom fra hjertet, sier hun til TV 2 om sin nye låt.

I musikkvideoen bruker hun blant annet filmopptak fra egen barndom, i tillegg til at storebroren også er med.

– Jeg håper flere ser musikkvideoen, for der er det barnebilder fra da jeg var liten, og storebroren min er med i den. Og så er det jo en good feeling sang. Vil du komme i god stemning, sett på den, oppfordrer hun.

Og med ny låt, er Linni klar for en sommer som omreisende artist igjen, og det ser hun fram til.

– Ja, i hvert fall med denne låten her, som jeg står for og elsker selv, hvis det er lov til å si.