Foto: Javier Soriano

Fotballryktene: – Midtstopper har gjennomført medisinsk test hos Manchester United

Og Manchester City er i samtaler med Dortmunds stjernespiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er to dager til EM-start og en uke til terminlisten for neste Premier League-sesong kommer.

Nå kan du korte ned ventetiden med litt overgangsrykter. Her er onsdagens ferskeste utgave.

Spill EM-manager her!

Tipp utfallet av EM her!

Sky Sports melder onsdag morgen at Villarreal-stopperen Eric Bailly har bestått en medisinsk test hos Manchester United. Manchester City, Barcelona og Paris Saint-Germain har alle vært interesserte i 22-åringen, men nå kan det se ut til at det blir José Mourinho som får glede av den høyreiste ivorianeren. Ifølge Sky kommer han til å koste rundt 30 millioner pund.

Pierre-Emerick Aubameyang er et av de heteste objektene på overgangsmarkedet for tiden og har lenge vært koblet til Manchester United. Men nå kan det se ut til at det er Uniteds lyseblå naboer som stikker av med Dortmund-spissen.

Ifølge Daily Mail er det kommet i gang forhandlinger mellom Dortmund og City om en overgang for spissen, som scoret 25 seriemål for den tyske klubben forrige sesong. City skal være villige til å betale det som trengs for å sikre seg 26-åringen og Daily Mail mener overgangssummen kommer til å overstige det de betalte da de kjøpte Kevin de Bruyne i fjor sommer.

Aubameyang-perle i Dortmunds 2-1-seier

Aubameyang kommer til å koste City over 58 millioner pund. Trolig kvitter Pep Guardiola seg med Wilfried Bony. Gabon-spissen har tidligere uttalt at han ønsker å spille i England og Spania før han legger opp. I motsetning til United, kan City friste med Mesterliga-fotball til neste sesong.

Tottenham skal ifølge Daily Mirror være enig med AZ Alkmaar om en overgang for Vincent Janssen. Den 21 år gamle spissen ble toppscorer i den nederlandske æresdivisjonen forrige sesong med 27 mål og har vært ønsket av Wolfsburg, AC Milan og Atletico Madrid. Janssen scoret for øvrig Nederlands første mål da de vant 2-1 mot England i mars.

Natt til tirsdag var Liverpool-manager Jürgen Klopp på plass i USA og så Argentina spille Copa America sammen med Gonzalo Higuains bror Nicolas. Det fikk fart på ryktene om en mulig overgang til Liverpool for Argentina-spissen, noe som senere ble avkreftet. Onsdag melder The Sun at Klopp planlegger å gjøre Saido Mané til sin store sommersignering. Liverpool skal være villig til å betale 25 millioner pund for Southampton-angriperen, som scoret 11 seriemål (to av dem mot Liverpool) forrige sesong.

Til slutt tar vi med at Stefan Johansen kan ende opp i London. Ifølge Daily Express ønsker Fulham å sikre seg den norske midtbanespillerens tjenester. Johansen har ett år igjen av kontrakten sin med Celtic.