Ezinne fikk telefon fra Ellen

Ezinne Okparaebos trappevideo falt i smak hos talkshowdronningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om hun foreløpig ikke har greid kravet til lekene i Rio, så er Ezinne Okparaebo garantert den mest kjente norske friidrettsutøveren i USA.

Etter den mye omtalte trappevideoen som spredte seg viralt over hele verden i januar, har hun fått en rekke henvendelser. Den mest fornemme kom fra folkene bak Ellen DeGenres Show, som er et av de mest sette og populære i USA.

– Det er snakk om det, ja. Men jeg kan egentlig ikke si noe mer enn det, smiler Okparaebo.

– Stas
Men etter det TV 2 forstår, ønsker talkshow-vertinnen å ha Okaparebo med i en konkurranse der hun skal konkurrere med andre idrettsstjerner om å ha den kuleste treningsvideoen.

– Det er ingenting som er klart ennå, men det er det det har vært snakk om, sier hun.

Samtidig innrømmer hun at det er gøy å få oppmerksomhet.

– Mange får opp øynene når de ser hva som ligger bak det vi presterer, at det er hardt arbeid og målbevisst jobbing. Så er det jo stas at utenlandske medier også vet hvem Ezinne er, ler hun.

Okaparebo er ikke ukjent med populære Ellen. I fjor høst var hun innom som gjest backstage da hun var tilskuer da kompisen Usain Bolt var gjest.

Mange henvendelser
Det er også andre amerikanere som vil ha en bit av den norske sprintstjernen. TV 2 vet at Okparaebo er i sluttforhandlinger med et amerikansk management om å inngå en avtale, som også skal ivareta hennes profil på sosiale medier.

Dessuten forhandler hun med en stor internasjonal sponsor om en avtale.

– Ja, etter videoen min har det kommet veldig mange forespørsler selvfølgelig. De fleste sier jeg nei til, men ja. Både et amerikansk management har kommet, og det er mange andre som har lyst til å jobbe med meg. Først og fremst tenker jeg på trening, så får det kommersielle komme etter hvert, sier hun.

At det norske OL-kravet fortsatt ikke er i boks, bekymrer henne ikke.

– Jeg skal til Rio. Det er ikke noe å tenke på, sier hun skråsikkert.