MED PÅ FEST: Pinks datter Willow er vant til rampelyset. Her er hun med mamma på premieren til «Alice through the looking glass» for en uke siden.  FOTO: Stella Pictures/Instagram
MED PÅ FEST: Pinks datter Willow er vant til rampelyset. Her er hun med mamma på premieren til «Alice through the looking glass» for en uke siden. FOTO: Stella Pictures/Instagram

Bursdagsønsket til Pinks datter (5) tar kaka

Mens de fleste unge jenter ønsker seg prinsessekaker, var ønsket til artisten Pinks datter noe utenom det vanlige.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Pinks datter, Willow Sage, ble fem år for et par dager siden, ønsket hun å feire bursdagen på en helt spesiell måte.

Men Willow er nok ikke helt som andre på sin alder. Femåringer er ofte opptatt av biler, Lego og actionfigurer om de er gutter, eller diverse Disney-prinsesser eller andre søte ting om de er jenter.

Men heldigvis finnes det altså noen små som ikke lar seg presse av andre til hva de ønsker seg til bursdagen sin.

For femåringen til Pink er skikkelig fan av skuespilleren Matt Damon, som sist var aktuell i storfilmen The Martian. Moren påstår til og med at datteren er forelsket i ham.

– Hun elsker The Martian. Elsker den. Jeg syntes også at filmen var god, men jeg elsker den ikke på samme måte som hun gjør. Hun spurte meg om Matt Damon kunne komme i bursdagen hennes. Jeg tror hun er forelsket i ham, sa Pink på The Kylie And Jackie O show, ifølge Metro .

Matt Damon made it after all

Et bilde publisert av P!NK (@pink)

En smakfull Matt Damon

Men siden Pink tydeligvis ikke klarte å få den virkelige skuespilleren til å være gjest i Willows bursdag, så gikk hun for det nest beste.

Pink fikk lagd en flott planet-kake til datteren – med astronauten Matt Damon i karakter fra The Martian sittende midt oppå kaken.

Nå hevder artisten at datterens kjærlighet for skuespilleren har gått over til å bli en besettelse.

– Jeg tenker at jeg skal gi henne en Matt Damon plakat. Jeg har aldri snakket så mye om Matt Damon i hele mitt liv! Hun fikk meg til å Google Matt Damon-dukker. Det var rystende. Prøv å gjøre det en gang, det er rystende, sier Pink, ifølge Metro.