Det engelske fotballforbundet med portotabbe: –  Inkompetanse på dette nivået er imponerende

500 engelske supportere har fortsatt ikke fått EM-billettene sine.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årsaken til billettmangelen er ifølge BBC at Det engelske fotballforbundet (FA) har betalt for lite porto på forsendelsen.

Rundt 500 billetter, som tilsvarer to prosent av det totalet antallet kjøpt gjennom FA, blir dermed holdt tilbake på postkontorene rundt om i England.

– Som følge av en liten sak i forbindelse med utsendingen av billettene, er det fortsatt noen av medlemmene i England Supporters Travel Club som ikke har fått billettene sine, sier FA og lover at de har ordnet opp i saken.

– Får billettene i løpet av 48 timer
– Vi vil forsikre supporterne om at saken har blitt tatt hånd om og de kommer til å motta billettene innen de neste 48 timene.

I tillegg kommer FA til å ordne slik at de som allerede har reist til Frankrike kan hente billettene sine på Stade Velodrome i Marseille, der kampene i gruppe B skal spilles.

– Håper de er bedre på banen enn utenfor
Ifølge BBC har en del av supporterne allerede betalt rundt tre pund i straffeporto for å få hentet ut billettene sine

– Inkompetanse på dette nivået er imponerende, sier supporteren David Stone til BBC. Stone hadde fra før av betalt nærmere sju pund for å få billettene spesiallevert.

En annen supporter klager på manglende informasjon fra FA.

– Hadde jeg visst at billettene lå på et postkontor i nærheten her, hadde jeg hentet dem selv. Jeg håper de bedre på banen enn utenfor. Vi bestilte billetter til en annen kamp gjennom UEFA og vi hadde ingen problemer med å få dem, forteller McCusker.

England møter Russland lørdag klokken 21.00. Kampen sendes på TV 2.