Fotballryktene: – Verdensstjerne nærmer seg Liverpool - broren så landskamp med Klopp

Mens Chelsea henter tre stjerner for å erstatte en som José Mourinho vil hente til Manchester United. Dette er dagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se bildene av sist Higuain skiftet klubb i videovinduet øverst!

Spill EM-manager her!

Tipp utfallet av EM her!

Det er tre dager til EM-start. Det er åtte dager til terminlisten for neste Premier League-sesong kommer.

Det er to måneder, tre uker og fire dager til overgangsvinduet stenger. Det er sommer. Det er sol. Det er tirsdag.

Det er tid for fotballrykter. Og igjen har vi en nydelig bukett fra verdensmediene å tilby dere.

Les også: Fellaini farget håret og internett eksploderte i morsomheter

Vi starter i Vest-London, der Antonio Contes dager som manager snart er i gang. Så snart Italia-sjefen har gjennomført det som garantert kommer til å bli et mesterskap som går bedre enn folk har forventet, skal han ta et dypdykk i pengebingen til Roman Abramovitsj og hente forsterkninger til sin nye klubb.

Ifølge Mirror skal de tre første navnene inn være Leicesters N'Golo Kante, Romas Radja Nainggolan og Juventus' Alvaro Morata. Kante har en utkjøpsklausul på £20 millioner (rundt 240 millioner kroner), mens Morata vil koste det dobbelte. The Guardian melder at også eks-Chelsea-spiss Romelu Lukaku skal være ønsket, og at en Morata-deal ikke avhenger av at Everton-stjernes tilbakekomst ikke materialiseres.

Regjerende Premier League-mester Leicester skal for øvrig allerede ha klar erstatter for Kanté. Nices Nampalys Mendy er mannen som skal forsøke å tette landsmannens franske fotspor på King Power-midtbanen.

Med to nye midtbanespillere inn til Chelsea må også noen ut, og der Cesc Fàbregas ser ut til å få en mer nøytral rolle i troppen, kan Nemanja Matic være på vei helt ut av klubben. Sky Italia mener i hvert fall å vite at José Mourinho vil hente ham til Manchester United, og at en forespørsel er sendt til portugiserens gamle klubb.

Det er ikke bare Conte som er klar for sin første overgangssommer i engelsk fotball og som har en klubb uten europeisk klubbturneringsdeltakelse å lokke med. På Merseyside sitter nemlig Jürgen Klopp og verker etter endelig å få sette sitt ordentlige preg på et Liverpool-lag som avsluttet Premier League-sesongen på 8. plass.

Joël Matip, Marko Grujic og Loris Karius er allerede ankommet Anfield, men det finnes flere og større stjerner som venter på at overganger skal gjennomføres. Ifølge Daily Express kan det bli en overraskende retur til klubben for Nuri Sahin, som kun fikk tolv kamper da han sist spilte for klubben på utlån fra Real Madrid i 2012/13. Nå har tyrkeren gjenfunnet seg selv i Borussia Dortmund, der han først under Klopps ledelse ble et stort navn i europeisk fotball. Tyrkiske AMK mener det kan gå mot en reunion for de to, og det blir spennende å følge både denne sagaen og Sahins spill under sommerens fotball-EM.

Hector Herrera fra Porto kan også være på vei, i hvert fall om en skal tro Football Italia og Fox Sports Mexico. Meksikanske Pachuca eier 30 prosent av mannen, men Premier League-åtteren skal ha kommet til enighet med både Porto og den meksikanske klubben om en overgang for totalt rundt 160 millioner kroner.

Overgangen mottas langt ifra med et «bravo, bravissimo» i Serie A-kretser, der Napoli var sikre på at det var de som skulle sikre seg den 26 år gamle Porto-kapteinens tjenester. beIN Sports melder sågar at en overgang for Herrera til nettopp Napoli vil sluttføres de neste ukene, og at den kommer til å gjennomføres så snart (hold pusten nå, Liverpool-fans) Gonzalo Higuains overgang til Liverpool blir gjennomført!

I natt så Jürgen Klopp Argentina fra tribuneplass i Copa America, og hans sidemann på tribunen var ingen ringere enn Higuains bror Nicolas. Da Higuain ble byttet ut etter 74 minutter, gikk det kun to minutter før Klopp forlot sin plass på tribunen, og nå har bettingselskapet Paddy Power stoppet spill på at Higuain blir Liverpool-spiller. Spennende tider, eller hva?

Se drømmetreffet til en annen Higuain-bror, nemlig Federico, i videovinduet øverst!

Også Liverpool-rival Manchester United skal være på spillerjakt i de latinamerikanske strøk. Ifølge ESPN skal nemlig José Mourinhos nye lag være en av flere som har lagt inn en forespørsel med tanke på en overgang for Mexico-ving Hirving Lozano. Også han spiller for Pachuca.

Litt lengre oppe på tabellen er det snakk om spillere både inn og ut av Arsenal-maskineriet, som nok en gang vil stille velsmurt til seriestart slik at de lanseres som tittelfavoritter av både egne supportere og enkelte medier. Jamie Vardy har jo sett ut til å være på vei, men nå melder The Mirror at Leicester-spissen i stedet kan se ut til å akseptere sin nåværende klubbs tilbud om ny kontrakt. Dermed kan det gå mot at han spiller 2016/17-sesongen for klubben som ble nummer én og ikke den som ble nummer to sesongen i forveien. Forstå det, den som kan!

To mann kan også være på vei ut, nemlig Calum Chambers og Theo Walcott. Chambers lukter på et utlån til Watford, som kan være med på å få karrieren hans tilbake på riktig spor. Daily Mail melder i hvert fall at en ettårig avtale er «in the making», men gamleklubben Southampton skal også være aktuell. Evening Standard nevner samtidig Walcott i samme åndedrag som West Ham, en klubb som allerede har vært linket til Lyons Alexandre Lacazette, Marseilles Michy Batshuayi og Liverpools Christian Benteke.

Litt lengre nede på Premier League-tabellen kan det gå mot en hurtig retur til toppnivå for Andros Townsend. Newcastle-spilleren skal ifølge The Telegraph være aktuell for Crystal Palace, som er villige til å betale utkjøpsklausulen på £10,5 (rundt 130 millioner kroner). Townsend ble som kjent solgt til The Magpies fra Tottenham så sent som i januar, men klarte ikke å redde storklubben fra nedrykk til Championship.