BRUDD: Hillary Swank og Ruben Torres ankommer den røde løperen på Vanity Fairs Oscar-fest i Beverly Hills, California.Februar, 2016. Foto: Adrian Sanchez-gonzalez/Scanpix.
BRUDD: Hillary Swank og Ruben Torres ankommer den røde løperen på Vanity Fairs Oscar-fest i Beverly Hills, California.Februar, 2016. Foto: Adrian Sanchez-gonzalez/Scanpix. Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ

Stjerneparet bryter forlovelsen

Hillary Swank (41) bryter med forloveden Ruben Torres etter tre måneders forlovelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hillary Swank har brutt forlovelsen med sin forlovede, tennistreneren Ruben Torres. Det bekrefter Hillary Swanks management til Us Weekly.

Skuespilleren forlovet seg med Torres i mars, etter å ha vært sammen i over et år. Det var Ruben Torres som fridde til Hollywoodstjernen og gikk ned på kne.

Ingen forlovelsesring

Nå har paret valgt å gå hvert til sitt, men årsaken til bruddet skal være uvisst.

EKSMANN: Hillary Swank ankommer Oscarutdelingen med eksmannen Chad Lowe i Hollywood, februar, 2005. Foto: Laura Rauch, Scanpix.
EKSMANN: Hillary Swank ankommer Oscarutdelingen med eksmannen Chad Lowe i Hollywood, februar, 2005. Foto: Laura Rauch, Scanpix. Foto: LAURA RAUCH

Folk begynte allerede å undre seg over parets status i helgen, da hun besøkte tennisturneringen French Open i Paris, uten forlovelsesring.

Til tross for bruddet med Ruben Torres, har Hillary Swank forsøkt å se positivt på livet. På søndag la hun ut et bilde på Instagram med teksten:

– Livet handler ikke om å finne seg selv, livet handler om å skape seg selv, skrev hun.

Tidligere gift

Skuespilleren som har vunnet to Oscar for sine roller i filmene «Boys don't cry» og «Million Dollar Baby» har tidligere vært gift.

Fra 1997 og ti år frem var hun gift med skuespilleren Chad Lowe. Bruddet i 2007 syntes hun var strevsomt:

– I livet har vi forventninger på hvordan ting skal bli. Å avslutte mitt ekteskap er ikke noe jeg tok lett på, men det er det eneste rette å gjøre, sa Hillary Swank til Marie Claire, ifølge Us Weekly.