Irland-sjefen beklager upassende kommentar

Martin O'Neill beklager etter å ha kommet med homovits.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Irland-trener Martin O'Neill har lagt seg flat og beklaget en upassende kommentar.

O'Neill og hans stab var tilstede på et EM-arrangement i operahuset i Cork forrige onsdag, og i ettertid er det blitt meldt at O'Neill ordla seg på en langt fra elegant måte.

Visstnok skal O'Neill ha sagt at han hadde tatt med seg trenerne Steve Guppy og Steve Walford til Super Bowl i USA, slik at folk ikke trodde at han og hans assistent Roy Keane var «homser».

– Om jeg har kommet med noen upassende kommentarer, så ber jeg selvsagt om unnskyldning. Jeg vil forsøke ikke å komme med slike upassende kommentarer i den tiden jeg har igjen, sier O'Neill ifølge The Guardian.

– Stygge jenter får ikke komme
O'Neill havnet også i trøbbel tidligere i år, da han vitset om hvilke av spillernes kjærester som ville få lov til å komme til spillerhotellet under EM.

– Det kommer an på hvor bra jentene ser ut. Er de veldig attraktive, er de veldig, veldig velkomne. De litt styggere er jeg redd ikke får lov, sa O'Neill den gangen.

– Ønsket å drepe noen av spillerne
Assistent Roy Keane har også vært i hardt vær.

– Jeg ønsket å drepe noen av spillerne, sa han etter å ha tapt for Hviterussland forrige uke.

Spesielt fikk Aiden McGeady sterk kritikk fra Keane.

– Roy har allerede tatt en prat med ham. Roys ord var litt sterke. Den kritikken spillerne får fra Roy eller meg selv må de enten ta til seg eller forkaste, sier O'Neill.