GIFT OG FORLOVET: I USA er Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe gift. I Norge er de nå forlovet og skal gifte seg på nytt. FOTO: Stella Pictures
GIFT OG FORLOVET: I USA er Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe gift. I Norge er de nå forlovet og skal gifte seg på nytt. FOTO: Stella Pictures

Paradise-paret giftet seg på ferie i Vegas – nå er de forlovet og vil gifte seg på nytt

Den populære bloggeren Kristin Gjelsvik (29) og kjæresten Dennis Poppe (24) giftet seg spontant på en ferietur til Las Vegas. Nå blir det skikkelig bryllup.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paret som først ble kjent med hverandre på «Paradise Hotel» for så å bli gjenforent i «Robinson», har nå forlovet seg.

Det spesielle er bare at paret som nå er nyforlovet i Norge, faktisk er gift på papiret i USA, etter at de giftet seg spontant på en ferietur til Las Vegas.

Nyheten om frieriet offentliggjorde Kristin Gjelsvik på sin egen blogg Styleconnection.

«I said yes! OMG!! Dere skjønner kanskje på overskriften at den fine mannen min popped the BIG question, og selvfølgelig sa jeg JA! Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!» skriver hun og viser fram ringen sin.

Gift allerede

På en ferietur til Las Vegas for en tid tilbake, bestemte Gjelsvik og Poppe seg for å gifte seg på en av de mange stedene man lett får gjort slikt i casino-byen.

– Det var et innfall. Det var alkoholen som snakket. Det var bare tull – bare for moro. Men så var det ikke så mye tull som vi egentlig trodde først at det var, fortalte hun til TV 2 i mars.

Men selv om de på papiret er gift i USA gjelder ikke ekteskapet i Norge. Bloggeren ønsket seg derfor et skikkelig frieri av sin kjære, og et skikkelig bryllup senere.

Nå har drømmen blitt virkelighet, for på en ny ferie til byen de først giftet seg i, gikk kjæresten ned på kne og fridde.

«Jeg hadde en liten følelse av at det kom til å skje noe i løpet av 2016, men jeg hadde virkelig ingen anelse om at dette kom til å skje her i Vegas.»

Ifølge blogginnlegget har hun både hintet og mast på sin kjære om at det skulle bli et skikkelig frieri. Hun så til og med på ringer for å hinte om hva hun ønsket.

Tisset på seg

Når det gikk opp for henne hva som egentlig holdt på å skje, ble hun så glad at hun tisset på seg.

«Mens vi sitter og prater og koser oss, og så sier han: «Jentå mi, vett du ka som skjer nå?», mens han trekker opp en liten boks fra lommen!! Herregud, sier jeg bare… Jeg døde nesten, og ble så satt ut at jeg både slapp en liten fis, og i tillegg tisset litt i trusen. Jeg måtte faktisk rushe ut på do midt i frieriet for å tisse, og vi holdt begge to på å le oss ihjel da jeg stormet fra livets beste øyeblikk.

Etter at hun kom tilbake fra do, satt forloveden på kne og fullførte det romantiske frieriet, akkurat som bloggeren hadde drømt om.

– Han bør bare sette seg ned på et kne og fri på skikkelig vis. Jeg skal ha bryllup med hvit brudekjole og gjester og forlovere, har hun tidligere uttalt om bryllup og frieri.

Ny ring

Da det nå forlovede paret giftet seg i Las Vegas, var det med nyinnkjøpte ringer som viste seg å være så falske at bruden ble grønn utover hele fingeren.

Nå har hun fått en ekte ring på fingeren. Tilfeldigvis akkurat en slik hun selv hadde sett på og ønsket seg.

«JA, jeg skal innrømme at jeg tilfeldigvis har forsnakket meg litt til Dennis, og med et «uhell» fortalt hvilken type ring jeg liker aller, aller best, haha! Haff, jeg blir nesten litt flau over meg selv her nå.»