Fotballryktene: – Arsenal vil ha enda en Leicester-stjerne

Og Zlatan slipper en stor nyhet tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny uke, nye rykter.

Her er mandagens ferskeste overgangsrykter.

En overgang som ser ut til å være rett rundt hjørnet er Jamie Vardys til Arsenal. Leicester-manager Claudio Ranieri bekreftet i helgen overfor Gazzetta dello Sport at alle ryktene rundt Vardy og Arsenal stemmer. Men Leicester har ikke tenkt å gi slipp på Vardy uten kamp.

Mandag melder The Telegraph at Leicester kommer til å tilby toppscoreren sin en ny og forbedret kontrakt, som angivelig skal gi ham 80 000 pund i uken. Arsenal på sin side, er sikre på at avtalen med Vardy er i boks før England spiller sin første EM-kamp mot Russland lørdag. Arsenal har ifølge The Telegraph tilbudt Vardy en fireårskontrakt og rundt 100 000 pund i uken.

Arsene Wenger har også kastet sine øyne på Vardys lagkamerat i Leicester, Riyad Mahrez. Ifølge The Sun er Arsenal overrasket over den lave utkjøpsklausulen som finnes i Mahrez' kontrakt og planlegger å møte klausulen for å sikre seg ham.

Skulle Vardy forsvinne fra Leicester, er Watford-kaptein Troy Deeney mannen de har sett seg ut som erstatter. Deeney scoret 13 seriemål for Watford forrige sesong.

Det er ikke bare Vardy og Mahrez Leicester kan komme til å miste. Også N'Golo Kanté kan forsvinne fra klubben. Midtbanespilleren skal ha en overgangsklausul på rundt 20 millioner pund i kontrakten sin. Paris Saint-Germain ønsker ifølge Daily Mail å sikre seg signaturen til den franske landslagsspilleren og planlegger å lokke ham ved en lukrativ femårskontrakt. Også Arsenal og Manchester City har vist interesse for Kanté.

CSKA Moskvas Ahmed Musa og Sporting Lisboas Islam Slimani er spillere som Leicester kan hente inn dersom Mahrez og/eller Kanté forsvinner.

Ingen ryktespalte uten Zlatan Ibrahimovic. Lørdag ble han mer eller mindre meldt klar for Manchester United. Tirsdag skal den svenske superstjernen lansere sin nye kleskolleksjon i Frankrike. Overfor Aftonbladet hinter 34-åringen om at det er noe mer enn bare kolleksjonen som slippes tirsdag.

– Det er mye som kommer til å skje den dagen. Det kommer nyheter, sier Zlatan kryptisk da en journalist spør om Manchester United-ryktene.

Ifølge The Mirror har det allerede blitt bekreftet at Zlatan har fått tillatelse til forlate Sverige-treningen når tiden er inne.

Flere gode nyheter for United-fansen. Ifølge den spanske avisen AS kommer David de Gea til å bli værende i klubben. Real Madrid har nemlig bestemt seg for ikke å møte utkjøpsklausulen på 39 millioner pund i de Geas kontrakt.

Manchester United skal være nær ved å sikre seg Andre Gomes. Ifølge den italienske overgangseksperten Alfredo Pedula har United lagt inn et bud på 35,2 millioner pund (Rundt 416 millioner kroner) for Gomes. 22-åringens agent Jorge Mendes, som tilfeldigvis også er Mourinhos agent og gode venn, har tidligere uttalt at Gomes forlater Valencia i sommer for å spille for Manchester United.

Barcelona-forsvarer Dani Alves er på vei til italiensk fotball og Juventus.

– Jeg har ennå ikke signert, men vi er på det punktet at det kan gjøres. Om kort tid signerer jeg for Juventus, sier 33-åringen ifølge Gazzetta dello Sport.