GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Rupert Friend og Aimee Mullins, her avbildet på premieren av «Hitman: Agent 47» i New York. Foto: NTB Scanpix.
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Rupert Friend og Aimee Mullins, her avbildet på premieren av «Hitman: Agent 47» i New York. Foto: NTB Scanpix. Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com

Homeland-stjernen giftet seg i hemmelighet

Rupert Friend (34) og Aimee Mullins (39) avslører at de giftet seg i et skur i all hemmelighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var på dagen én måned etter den hemmelige bryllupsfeiringen at Homeland-stjernen Rupert Friend (34) og Young Ones-skuespilleren Aimee Mullins (39) avslørte at de har giftet seg.

Delte bryllupsbilder

Friend, som spiller Peter Quinn i Homeland, delte et nydelig sorthvitt-bilde av han og Mullins i omfavnelse på Instagram.

Mullins delte også flere bilder fra bryllupsfesten.

– Jeg feirer en fantastisk måned som gift med min bestevenn! 1. mai var en flott, regnfull dag. Det som skulle være en bryllupsdag ute ble flyttet inn i et kompost-skur. Vår type magisk dag! skriver Aimee Mullins til bildene.

Today is the one-month anniversary of being happily married to @AimeeMullins! #ilovemywife

Et bilde publisert av Rupert Friend (@rupertfriend)

Bliss. Officially.

Et bilde publisert av Aimee Mullins (@aimeemullinsnyc)

Fikk brudekjolen på kort varsel

Paret har vært sammen i to og et halvt år, og forlovet seg i desember 2014. Det kan virke som om bryllupet var noe spontant, for på ett av bildene skriver Mullins at hun fikk tilsendt kjolen på veldig kort varsel.

Bryllupet har gått under radaren til mediene, men søndag ble det slått opp med store typer i kjendismediene. Friend har vært et hett navn etter at han var med i Homeland, og han er også kjent fra Stolthet og fordom hvor han spilte Mr. Wickham.

Det var også der han møtte den tidligere kjæresten Keira Knightley, som han var sammen med i fem år før forholdet tok slutt i 2011.

Homeland kan du se på TV 2 Sumo.