DUKKET OPP I BRYLLUP: Taylor Swift overrasket brudeparet med å synge i bryllupet deres. Foto: Taylor Swift på Instagram.
DUKKET OPP I BRYLLUP: Taylor Swift overrasket brudeparet med å synge i bryllupet deres. Foto: Taylor Swift på Instagram.

Taylor Swift overrasket brudepar med å spille i bryllupet deres

Paret fikk sitt livs overraskelse under bryllupsfesten sin lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brudeparet Max Singer og Kanya Smith fikk seg sitt livs overraskelse under bryllupsfeiringen deres på lørdag.

Helt uten forvarsel dukket nemlig superstjernen Taylor Swift (26) opp på bryllupsfesten deres i New Jersey, og hun tok seg til og med tid til å synge brudgommens favorittsang, skriver US Weekly.

Giftet seg ved morens sykeseng

Swift slo seg nemlig ned ved pianoet og spilte «Blank Space», en sang som betydde noe helt spesielt for brudgommen.

Han og Kanya Smith giftet seg nemlig egentlig noen uker tidligere, ved morens sykeseng. Moren var uhelbredelig syk, og de ønsket at hun skulle få med seg giftemålet før hun døde. Brudgommen Max Singer danset med moren til sangen «Blank Space» den kvelden.

Delte bilder fra festen

Moren fikk ikke med seg lørdagens bryllupsfest, men Singers søster skrev et brev til Taylor Swift og spurte om hun ville komme i bryllupet.

Og Swift fulgte opp. Søsteren klarte å holde på hemmeligheten, så alle ble veldig overrasket da Swift dukket opp i bryllupet.

Tidligere denne uka ble det kjent at Swift og kjæresten Calvin Harris har gjort det slutt. Swift har selv delt flere bilder fra festen, og på et bilde av seg selv sammen med brudeparet skriver hun «det tredje hjulet».

Third wheel 😂

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Congratulations Max and Kenya!!

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Også overraskede familiemedlemmer har lagt ut video og bilder på Twitter etter festen.